1 opinie
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual
; maternitate

Dr. Popa Brutus Caius

Dr. Popa Brutus Caius, medic primar obstetrica-ginecologie, Timisoara. Consultatii complete, recoltari Papanicolau, bacteriologic, ecografii complexe, mici interventii, ecografie 4D, videocolposcopie, cauterzari, biopsii, intreruperi de sarcina.

Dr. Popa Brutus Caius, medic primar obstetrica-ginecologie, Timisoara. Consultatii complete, recoltari Papanicolau, bacteriologic, ecografii complexe, mici interventii, ecografie 4D, videocolposcopie, cauterzari, biopsii, intreruperi de sarcina.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie IIB;

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Timisoara;
CMI Dr. Popa Brutus Caius, Timisoara;

Cabinet: luni, miercuri, vineri: 16:00 - 19:00;

Ai folosit serviciile Dr. Popa Brutus Caius?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Popa Brutus Caius
De Pacient pe 26 Aprilie 2012

Foarte bun medic. este foarte atent, nasterea a fost usoara cu el. Am nascut natural, mi-a fost alaturi. Ma bucur ca am apelat la el.

Contact Dr. Popa Brutus Caius

Adresa

Brediceanu Coriolan, 21, Timis, Timisoara

Reper sc. C, ap. 31, in P-ta 700, la viaductul de cale ferata
Telefon CMI: 0744.582507
0256.204321
0722.202507
Spital: 0256.491708
Email brutuspopa@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!