Dr. Popa Anca
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Popa Anca

Dr. Popa Anca medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Popa Anca medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Medicala Medsana Primaverii

luni 08:00 - 14.40;
marti 12:00 - 16:00;
miercuri 08:00 - 14:40;
joi 14:00 – 19:40;
vineri 08:00 – 14:40;
sambata 08:00 – 13:00

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.9607 / 021.408.78.00

Ai folosit serviciile Dr. Popa Anca?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr Popa Anca - Medsana Primaverii
De Iulia Bercaru pe 19 Octombrie 2012

Este un doctor de nota 10, un om minunat care te ajuta fara nici cea mai mica retinere, careia nu trebuie sa-i indesi in buzunar plicul cu bani ca sa se uitela tine! Inaintea de a fi medic este un om excelent, intelegator, cald si dulce cu care poti discuta si de la care poti cere un sfat autorizat, un om impresionant. Nu numai petru ca este calma, respectuosa, intelegatoare si isi aminteste intotdeauna numele pacientei dar si pentru ca intotdeauna gaseste timp pentru a ajuta pacientii care nu mai incap pe lista de asteptare. Doctorita Popa MI-a salvat viata si intotdeauna a gasit rezolvare la toate problemele pe care le-am avut. Niciodata nu a acceptat bani si niciodata nu a sugerat un tratament scump cand existau alternative eficiente. Am numarul dansei de telefon de la prima vizita si imi raspunde la telefon chiar si la 12 noaptea. Pentru mine si familia mea inaltul nivel profesional si relatia cu pacientii sunt un model de urmat pentru multi, multi doctori romani. O recomand cu cea mai mare caldura! Multa sanatate tuturor!

Dr. Popa Anca
De Diana Munteanu pe 01 Martie 2011

Este un medic de nota 10.

Dr. Popa Anca
De CATALINA R. pe 22 Decembrie 2010

Este inainte de toate un super om, super doctor. Nu am cuvinte sa-i multumesc pt tot binele pe care mi l-a facut.

Dr. Popa Anca
De Nicoleta b pe 10 Decembrie 2010

Este un doctor foarte bun care iti insufla un confort si incredere maxima. Mergeti cu incredere la ea. Va stii cu siguranta de ce aveti nevoie.

Contact Dr. Popa Anca

Adresa

Bulevardul Primaveri, 9, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.9607 / 021.408.78.00
Site www.medsana.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari