Dr. Pop Stefan
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Pop Stefan

Dr. Pop Stefan, medic obstetrica-ginecologie, Satu Mare.

Dr. Pop Stefan, medic obstetrica-ginecologie, Satu Mare.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

CMI Dr. Pop Stefan, Satu Mare;

luni: 14:00 - 19:00;
marti: 14:00 - 19:00;
joi: 14:00 - 19:00;
vineri: 14:00 - 19:00;

Ai folosit serviciile Dr. Pop Stefan?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

macelarul
De Rodica pe 21 Iunie 2016

Asta e macelar nu doctor, mergeti la el cu incredere sa va casapeasca.

Dr. Pop Stefan
De Nina pe 09 Octombrie 2010

Si eu am doua cezariene facute de domnu doctor Pop Stefan si am fost foarte multumita de dansu. Il recomand ori de cate ori am ocazia cu incredere. Ce imi place la dansul mult este ca e un om foarte popular si iti explica cu rabare totul.

Dr. Pop Stefan
De Mocan cristina pe 01 Iunie 2010

Am fost insarcinata, am nascut cu dr. Pop Stefan si ma bucur ca l-am ales pe el ca medic ginecolog pentru ca este un medic de exceptie. Operatie de cezariana a decurs fara probleme si usor. Merita sa mergeti la el. Orice problema as fi avut dansul mi-a rezolvat-o usor si pot avea incredere in el.

Contact Dr. Pop Stefan

Adresa

Octavian Goga, 1, Satu Mare, Satu Mare

Telefon 0722.713.311
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!