Dr. Poiana Nicolae
7 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Poiana Nicolae

Dr. Poiana Nicolae - conferentiar, medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Poiana Nicolae - conferentiar, medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Polizu

pentru informatii sunati la urmatoarele numere de telefon 021.6502.047 / 021.6507.095 / 021.2125.635

Ai folosit serviciile Dr. Poiana Nicolae?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Exelent
De Croitoru pe 25 Ianuarie 2015

Acum 1 an m-am operat de histerectomie totala la el si a fost cel mai cel dintre cei mai buni din lume. Multumesc Dr. Poiana Nicolae.

Exceptional
De Mary pe 29 Septembrie 2011

Un medic de mare clasa cum rar intalnesti, apreciaza femeia si asta o simti in primul rand la consult, are grija si trage niste tighele estetice (ma refer la operatii), isi da interesul si incearca sa te trateze si sa gaseasca solutii cat mai favorabile si nu te trimite urgent la histerectomie (indepartarea uterului, anexelor) cum fac alti dr, intradevar nu e lingusitor, iti spune verde in fata ce are de zis. Cat despre preturi: sunt normale, chiar mai mici decat la alte clinici private. Sincer ma tem ca imbatraneste si va renunta la meseria pe care o face cu atata pasiune. M-as duce dupa el oriunde in lume!

Dr. Poiana Nicolae
De Pacienta pe 11 Octombrie 2010

Domnul Profesor este un doctor extraordinar si un om de exceptie.

Dr. Poiana Nicolae
De O fosta pacienta pe 15 Septembrie 2010

Important, dar ahtiat dupa bani. Asta e tot ceea ce conteaza pentru el. Ca si pacienta esti un cobai. Sora mea e patita cu el. A ramas insarcinata si dupa 2 luni i-a spus ca, conform unei analize, o sfatuieste sa faca avort pentru ca bebele risca sa se nasca cu probleme. De asemenea i-a inoculat ideea ca orice sfat i-ar da alt doctor, face copilul pe riscul ei si sa nu vina sa ii bata obrazul la 2 ani, cand isi va da seama ca bebele e retard. In schimb i-a promis ca va avea alt copil, sanatos, el garantand pentru asta. Dupa 6 luni, a ramas din nou insarcinata. Totul bine si frumos, dar dupa 6 luni i-a spus ca trebuie sa ii faca serclaj dar, stiind ca sora mea isi face in general toate analizele in afara tarii, i-a interzis sa calatoreasca si sa il creada pe cuvant ca ii trebuie serclaj, chiar daca nu exista nici o suspiciune de a pierde sarcina sau de a naste prematur. Doar asa, "ca sa fiti mai sigura si ca sa va puteti continua viata normala". A facut-o si pe asta!
Dupa 2 ani si dupa discutii cu mai multi doctori ne-am dat seama ca asta a fost doar o strategie de a stoarce mai multi bani de la ea, vazand-o ca are de unde da. Riscul de a fi nascut un prim copil cu probleme nu exista, dar astfel nu putea lua bani mai multi de la ea.

Dr. Poiana Nicolae
De Mirela Ciobanu pe 15 August 2010

In luna decembrie 2009 am facut FIV la clinica unde activeaza domnul dr. Poiana si dr. Balea Lucia, clinica se numeste Biogenesis si FIV-ul a fost unul reusit cu un embrion. La 6 saptamni ne-au chemat la clinica pe fetele care au reusit si stupoare. Mi se spune de catre dr. Poiana si dr. Balea ca am problema cu sarcina, dar nu mi s-a spus concret ce anume si cu nonsalanta si nepasare mi-au zis ca pot pierde sarcina sau printr-o minune aceasta poate decurge normal si sa fiu pregatita pentru ca s-ar putea sa pierd. Am plecat acasa foarte dezamagita de acesti doctori care nu si-au dat interesul pentru a-mi salva sarcina cred numai pentru faptul ca FIV-ul il facusem cu partenerii lor, doctorii greci si nu cu ei. Dupa cateva zile am inceput sa sangerez, in fine ce este cel mai important este ca intr-adevar am pierdut sarcina datorita acestor 2 medici care daca ma trimeteau la analize mai amanuntite puteau sa salveze sarcina pe care am obtinut-o greu, dupa ani si ani de suferinte fizice, dar pe ei nu i-a interesat acest aspect. Nu ii recomand nimanui! Cred ca pe ei i-a interesat doar banii si atata tot.

Dr. Poiana Nicolae
De S pe 17 Februarie 2010

Un doctor important.

Contact Dr. Poiana Nicolae

Adresa

Gheorghe Polizu , 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.212.92.04
Site www.polizu.ro
Email sala_nasteri@polizu.ro
neonatologie@polizu.ro
office@polizu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari