Dr. Pljakic Luiza
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular
; clinica

Dr. Pljakic Luiza

Dr. Pljakic Luiza medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

Dr. Pljakic Luiza medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Clinica President din Timisoara

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0256.430.047 / 0356.465.841 / 0734.557.755

Ai folosit serviciile Dr. Pljakic Luiza?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Pljakic Luiza
De ANA MARIA pe 02 Aprilie 2013

Doamna doctor este un medic de incredere pe care o recomand cu incredere. Eu sunt pacienta dansei de 6 ani. Am si nascut cu dansa. Este ok din toate punctele de vedere. Multa sanatate dumneaei.

Un doctor complet
De Daiana Huber pe 03 Decembrie 2012

Este un doctor extraordinar, care intelege pacientul si care vrea sa se faca inteles. Apreciem enorm efortul depus de doamna doctor nu doar pentru a ne oferii sevicii medicale de calitate, ci si pentru a face cu noi educatie pentru sanatate.

Profesionalismul
De Theodora pe 17 Martie 2012

Mult respect pentru cea care imi este doctorita de aproape 10 ani, ne rugam la Dumnezeu sa ii dea sanatate, putere de munca, pentru ca si fetita mea care cu care in curand vom face cunostinta, sa beneficieze si ea de acest profesionalism si de un suflet cald si primitor.
Cu respect, fam Somicu.

Dr. Pljakic Luiza
De Mihaela pe 26 Februarie 2012

Un om deosebit. Foarte sufletista. Profesionista in primul rand. O recomand din toata inima

Dr.Pljakic Luiza
De Chelu daniela pe 26 Mai 2011

O doctorita foarte buna

Dr. Pljakic Luiza
De Daniela pe 26 Mai 2011

Este o doctorita foarte buna.

Dr. Pljakic Luiza
De Mircea anuta pe 26 Februarie 2011

Cea mai buna doctorita. Va pupam si abia asteptam sa va vedem.

Contact Dr. Pljakic Luiza

Adresa

Franyo Zoltan, 6, Timis, Timisoara

Telefon 0256.430.047 / 0356.465.841 / 0734.557.755
Site www.maternitate-privata.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari