Dr. Platon Elvira Elisabeta
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Platon Elvira Elisabeta

Dr. Platon Elvira Elisabeta medic primar obstetrica ginecologie, Spitalul Municipal "Dr. Al. Simionescu" Hunedoara.

Dr. Platon Elvira Elisabeta medic primar obstetrica ginecologie, Spitalul Municipal "Dr. Al. Simionescu" Hunedoara.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Municipal "Dr. Al. Simionescu" Hunedoara

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0254.711.305

Ai folosit serviciile Dr. Platon Elvira Elisabeta?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Cel mai bun medic îi mulțumesc lui doamna doctor platon pentru tot ce a făcut pentru mine și fetița mea un doctor Bun va iubesc
De Alexandra pe 15 Noiembrie 2017

Vă mulțumesc doamna doctor pentru tot ce ați făcut pentru mine și fetița mea

Cel mai bun medic ginecolog
De Gaspar ioana felicia pe 11 Octombrie 2012

Cel mai bun medic din judet, am doua fete, supravegheate sarcinile de dansa, totul spus la timp cu precizie, toata stima pentru un medic care chiar isi face datoria! Sunt putini medici kre isi fac datoria ca dansa!

Cel mai bun dr.ginecolog
De GIT DORINA pe 19 August 2011

Cel mai bun medic ginecolog din jud. Hunedoara. Merita toate felicitarile.

Contact Dr. Platon Elvira Elisabeta

Adresa

Piata Victoriei, 14, Hunedoara, Hunedoara

Telefon 0254.711.305
Site www.spitalul-mun-hunedoara.info
Email smsecretariat@rdslink.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!