Dr. Pintilie Aurelian
58 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Pintilie Aurelian

Dr. Pintilie Aurelian medic specialist obstetrica - ginecologie, competente: ecografie generala, ecografie de sarcina.

Dr. Pintilie Aurelian medic specialist obstetrica - ginecologie, competente: ecografie generala, ecografie de sarcina.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Ais Clinics Hospital

luni - vineri: 07:00 - 21:00;
sambata: 08:00 - 14:00

pentru programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.420.54.55

Ai folosit serviciile Dr. Pintilie Aurelian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr pintilie
De Flori pe 12 Ianuarie 2018

Un doctor de nota 10

dr pintilie
De Adina pe 14 Mai 2017

Buna,ati fost recent la consult ?este tot la malaxa d-nul dr?

dr pintilie
De Gabriela pe 09 Decembrie 2016

D-nul dr Pintilie nu are onorariu,este printe putinii dr la care nu primeaza plicul,un dr exceptional.

Onorariu
De Stan pe 07 Decembrie 2016

Buna , stiti cumva cam cat ar fi onorariul dnu-lui doctor pentru o operatie de cezariana ? Va multumesc!

Dr. Pintilie
De Mihaela pe 05 Decembrie 2016

Am nascut acum o saptamana cu dl.doctor si azi am fost la control. E ok

dr pintilie
De Bianca pe 04 Decembrie 2016

a fost recent cineva la consult?

dr madalina pintilie
De Luminita pe 07 Noiembrie 2016

Stie cineva daca s-a intors dna dr Pintilie Madalina la maternitatea bucur ? Multumesc anticipat

Un om extraordinar, rar intalnesti un asemenea suflet!
De Irina pe 05 Noiembrie 2016

Buna seara. Pe dr il gasiti la spitalul Malaxa. Am nascut cu dansul, este un om cu un suflet mare, cu o blandete in suflet si in vorba, nu am cuvinte sa descriu acest om. Pacat de soarta dansului. Nu merita necazul acesta. A facut mult bine ca sa primeasca una ca asta. Dumnezeu sa ii dea putere sa treaca peste necazul acesta.

Unde îl pot găsi pe Domnul doctor?
De Oana pe 01 Noiembrie 2016

Buna ziua.unde îl pot găsi pe Domnul doctor Pintilie?Am încercat la clinica AIS și mi s-a spus că nu este la dânșii la clinica.Este la alta chllinica dau doar în spitalul Caritas.Va mulțumesc pentru ajutor.

Un medic exceptional
De Mihaela pe 17 Octombrie 2016

Da. Il gasiti la spital. Sunati-l pe dumnealui sau la camera de garda si intrebati ce program are.

Contact Dr. Pintilie Aurelian

Adresa

Soseaua Alexandrie, 144, Bucuresti, Sectorul 5

Telefon 021.420.54.55 / 0754.098.000 / 0372.747.470
Email ais.medicalclinic@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari