Dr. Pintea Dumitru Dorin
11 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Pintea Dumitru Dorin

Dr. Pintea Dumitru Dorin medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Municipal Dr. Eugen Nicoara Reghin.

Dr. Pintea Dumitru Dorin medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Municipal Dr. Eugen Nicoara Reghin.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Municipal Dr. Eugen Nicoara Reghin

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0265.511.161 / 0265.512.712

Ai folosit serviciile Dr. Pintea Dumitru Dorin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un doctor minunat
De Criatina pe 09 Mai 2018

Eu sunt foarte multumita de domnul doctor...am o fetita de 7 ani si un baietel.de 2 ani...cu ambi la el.am umblat si am putut sa vorbesc cu el orice..te asculta si iti raspunde...acum sunt in Anglia de un an...si am ceva probleme..dar prefer sa astept pana.merg in Romania pentru a merge la el...e un doctor minunat.

Hernie de disc
De Borbely andrea pe 10 Ianuarie 2018

bună ziua am mai fost la dumneavoastră m-ați operat de chist ovarian stâng am un băiețel de 3 ani jumate și as mai vrea sa rămân însărcinată dar am o problemă am hernie de disc ușor extinsa pe partea dreapta îmi puteți spune ce sa fac mai pot rămâne însărcinată ce riscuri sunt. Mulțumesc

Dezastru!!!!
De Pintea pe 01 Martie 2017

M-am dus pentru un control de rutina deoarece aveam ceva iritatii si fiind inca tanara l-am intrebat de testari si dansul imi raspunde cu: Cam multe intrebari pentru un simplu bilet de rrimitere. Toata condultatia cu intrebarile a durat maxim 5 minute.
Nu degeaba ajung toti sa se informeze de pe internet la ce bunavoimta au medicii ca dansul

foarte bun
De Toncean Alexandrina pe 21 Martie 2015

10*

Dr Pintea Dorin
De Pop Gabriela pe 15 August 2014

Este un dr. care imi inspira incredere si care este devotat meseriei! In aprilie, am nascut un baietel perfect sanatos si frumos, avand in vedere ca sarcina era cu risc, datorita si domnului doctor si ii multumesc nespus de mult! Eu sunt foarte multumita si am incredere in el! Il recomand.

Dr. Pintea Dumitru Dorin
De Bartha Ana pe 10 August 2013

Este un medic devotat meseriei, care are rabdare pentru fiecare pacienta, este un profesionist si un om de cuvant si as mai apela la dansul daca ar fi nevoie cu toata increderea.

Un doctor bun
De Ungvari Mariana pe 06 August 2013

Este un doctor foarte bun. Am nascut cu el si dupa 1 an a trebuit sa fac o operatie de chist si am fost bucuroasa pentru ca am fost operata tot de el. Acum sunt bine.

Dr. Pintea Dumitru Dorin
De Moldovan oana pe 04 Ianuarie 2012

Cat costa o consultatie? Puteti sa imi ziceti un pret, va rog mult.

r. Pintea Dumitru Dorin
De Valter Maria pe 11 Mai 2011

Cu tot respectul din lume si toata aprecierea pentru domnul doct.Pintea. Sunt pacienta dansului de 8 luni si sunt foarte multumita, in mai putin de 1 luna am sa nasc si cu siguranta imi doresc sa fie langa mine. Am increderea ca bebele meu va veni in siguranta pe lume si eu voi fi la fel! Asa ca viitoare mamici optati pentru un medic specialist de exceptie, un medic specialist in ecografie si un om implicat in munca sa!

Dr. Pintea Dumitru Dorin
De Moldovan roxana pe 29 Martie 2011

Isi da interesul pentru absolut orice om care merge la el si isi paractica meseria cu placere chiar daca la noi in tara nu mai merita.

Contact Dr. Pintea Dumitru Dorin

Adresa

Spitalului, 14, Mures, Reghin

Telefon 0265.511.161 / 0265.512.712
Site www.spitalreghin.ro
Email secretariat@spitalreghin.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari