Dr. Peteanu Valentin
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Peteanu Valentin

Dr. Peteanu Valentin, medic obstetrica-ginecologie, Isis Medical Center.

Dr. Peteanu Valentin, medic obstetrica-ginecologie, Isis Medical Center.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Isis Medical Center

asistenta medicala 24 din 24

programari@maternitate-constanta.ro

Ai folosit serviciile Dr. Peteanu Valentin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Peteanu Valentin
De Nicoleta pe 18 Ianuarie 2012

Si eu am fost la dr. Peteanu si nu l-as recomanda la nimeni. Imi facea eco in fiecare luna cand mergeam la dansul si nu a vazut ca fetita mea are probleme. M-am internat in spital din cauza ca am avut o scurgere maro la 36 de saptamani si cand mi-a facut eco, sotia, adica doctora Peteanu a descoperit ca fetita avea hernie diafragmatica si mai zis ca nu se poate face nimic si ca trebuie sa nasc de urgenta pentru ca o sa moara la nastere. Si asa a fost, am stat intrenata o saptamana si am nascut la 37 de saptamani, iar fetita mea a murit la nastere. Nu dau vina pe medic, dar daca si-ar fi dat mai mult interes, eu cred ca ar fi vazut ca copilu are probleme, desi eu mergeam in fiecare luna la dansu. Il recomand pe dr. Cristurean anul trecut in octombrie am nascut cu dansu prin cezariana si am un baietel sanatos. E un medic extraordinar si foarte atent cand face o ecografie.

Dr. Peteanu Valentin
De Monica pe 24 Februarie 2011

Si eu sunt la domnul dr. Peteanu Valentin si sunt foarte multumita de el. Eu nasc in iunie cu dansul, este un doctor foarte atent si calm, ceea ce dansul mi-a zis s-a adeverit, am incredere totala in el si il recomand tuturor femeilor care vor sa mearga pe perioada sarcinii la un doctor bun!!

Dr. Peteanu Valentin
De Nicoleta pe 10 Februarie 2011

Am nascut acum 8 ani cu dansul si peste 2 luni voi naste, iar tot cu dumnealui si tot prin cezariana, deoarece la prima sarcina am avut probleme, dar dl dr. Peteanu a fost alaturi de mine si totul a fost ok. Este un om in adevaratul sens al cuvantului, calm, grijuliu, cu bun simt, iar pe plan profesional, excelent. Am toata stima, respectul si increderea in dl dr Peteanu.

Dr. Peteanu Valentin
De Elena pe 09 Februarie 2011

Si eu sunt pacienta dansului si am nascut acum 7 ani cu el si voi naste peste 2 luni tot cu el. La prima sarcina eram atat de speriata, dar el a fost alaturi de mine si m-a ajutat enorm, sa nu ma chinui si sa nasc cat mai repede si usor.

Dr. Peteanu Valentin
De Mery pe 20 Noiembrie 2010

Am nascut cu dr. Peteanu Valentin acum 8 ani, a fost o nastere la care nu ma lasat sa ma chinui, dupa 3 zile ma externat, eu si bebelusul ne-am simtit bine. Totul a fost ok, de 8 ani merg la dansul in control, e un medic care te asculta si te respecta.

Contact Dr. Peteanu Valentin

Adresa

Mircea cel Batran, 102, Constanta, Constanta

Telefon 0341.463.344; 0722.228.338
Site www.maternitate-constanta.ro
Email office@isis-med.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari