Dr. Patrascu Liviu Cristian
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Patrascu Liviu Cristian

Dr. Patrascu Liviu Cristian medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta in ecografie materno-fetala, Clinica President.

Dr. Patrascu Liviu Cristian medic specialist obstetrica - ginecologie,
competenta in ecografie materno-fetala, Clinica President.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Clinica President

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0256.430.047 / 0734.557.755

Ai folosit serviciile Dr. Patrascu Liviu Cristian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr Patrascu
De Frances pe 25 Ianuarie 2017

Am ajuns la el absolut intamplator, nestiind cum e. Au inceput sa curga apoi recomandarile, se pare ca e mai celebru si mai bun decat imi imaginam. Pana la urma am ramas la el, am nascut cu el si, daca ar fi sa fac si al doilea copil, tot la el m-as duce. F ok, implicat, uman si simpatic.

dr.Patrascu
De .... pe 13 Octombrie 2015

Super medic..îl recomand din suflet la toată lumea. ..

buna
De Daniela pe 13 Martie 2015

da intradevar chiar este un om de nota 10 cu plus si eu am adus pe lume o fetita acum 2 ani prin cezariana cu dr. cristian si ai multumesc din suflet ca a fost alaturi de mine si vil recomand din tot sufletu va pup simulta sanatate

buna
De Cristina pe 01 Iunie 2014

Sunt de acord! Printre putinii doctori de treaba si care sa isi faca treaba cu cap, nu cu buzunaru.

Dr. Patrascu Liviu Cristian
De Raluca pe 02 Ianuarie 2012

Un medic si om de milioane!

Contact Dr. Patrascu Liviu Cristian

Adresa

Franyo Zoltan, 6, Timis, Timisoara

Telefon 0256.430.047 / 0734.557.755
Site www.maternitate-privata.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari