Dr. Pascal Basile
14 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Pascal Basile

Dr. Pascal Basile medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Pascal Basile medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul de obstetrica si ginecologie "Regina Maria"

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.304.04.04

Ai folosit serviciile Dr. Pascal Basile?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Doctor ginicolog excepțional
De Kass pe 15 August 2017

Este doctorul meu ginicolog de foarte multi ani si deși la un moment am plecat din țara, oricum ma întorc in fiecare am pentru controale de rutina la dumnealui. Nu am mai întâlnit un doctor cu atâta calm si atât de profesionist, il recomand călduros.

Basile Pascal
De Ciobanu Luiza pe 05 Aprilie 2017

Un om extraordinár cu un suflet mare ..astăzi am un copil minunat datorită lui ..cu dumnealui am născut prin cezariana ..

Un medic extraordinar
De Ghita Elena pe 10 Noiembrie 2015

Am nascut un baietel la Cfr2, cu dl doctor si a fost totul foarte bine, mai ales ca nu stiam pe nimeni in afara de domnia sa. Acum am 3 luni si astept sa nasc al doilea baietel, iar dl doctor se ocupa de sarcina mea. Sper ca si de data aceasta sa fie totul bine ca si acum 3 ani.

contact
De Marilena pe 24 Septembrie 2015

Buna dimineata! Ma poate ajuta cineva cu un nr de contact al domnului doctor Pascal??? Nu doresc nr de la receptia spitalului ci nr la care sa raspunda dansul, daca se poate. Va multumesc!

De mare exceptie
De Alina Teodorescu pe 12 Ianuarie 2015

Este in primul un om extraordinar, un doctor exceptional si iti explica in detaliu absolut tot. Nu este genul de doctor care zice, hai sa taiem, ci hai sa vedem ce putem face ca sa te salvam. Este doctorul meu de 6-7 ani si am trecut prin multe si a fost langa mine in toata perioada si mai ales cand am avut nevoie de el. Il recomand nu cu 5 stele, ci cu 100.

Nastere la Polizu
De Marina pe 29 Noiembrie 2011

Buna fetelor! Daca ati discutat recent cu dl dr. Pascal despre nastere la maternitatea Polizu as aprecia un raspuns si cateva detalii! Pentru mine asta ar fi o veste foarte buna intrucat citisem ca merge la nasteri doar in clinicile private. Multumesc!

Dr. Pascal Basile
De Catalina pe 21 Noiembrie 2011

Este un dr. foarte bun! Eu sunt la a doua sarcina suprevegheata de el si nu am ce sa-i reprosez!

nastere
De Daniela pe 21 Octombrie 2011

Buna, sunt insarcinata in 33 de saptamani si merg la Romar la dr. Pascal. La ultimul control l-am intrebat unde o sa nasc si mi-a zis ori la Cf2 ori la Polizu. As vrea sa stiu daca a mai nascut cineva cu dansul la unul din cele 2 spitale si cat a costat. Eu vreau sa nasc normal, dar nu am informatii legate de nici unul din spitale. Astept raspuns, va multumesc.

Dr. Pascal Basile
De Simona pe 06 Iunie 2011

As vrea sa merg la dansul, insa am auzit ca au preturi foarte mari. Daca a nascut cineva la Polizu si cu domnul doctor va rog sa imi spuneti si mie cat a costat. Multumesc.

Dr. Pascal Basile
De Daniela pe 29 Martie 2011

Corina iti dau adresa mea de mess sa putem comunica despre dl. dr. Pascal. Adresa de mess danilescudaniela_85@yahoo.com.

Contact Dr. Pascal Basile

Adresa

Brodina, 3, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.304.04.04
Site cmumaternitate.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari