Dr. Parvan Angelica
14 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Parvan Angelica

Dr. Parvan Angelica desfasoara activitate medicala obstretica-ginecologie, ecografie, planificare familiala, examen PAP si tratamente chirurgicale (mici interventii).

Dr. Parvan Angelica desfasoara activitate medicala obstretica-ginecologie, ecografie, planificare familiala, examen PAP si tratamente chirurgicale (mici interventii).

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Cabinet medical obstretica-ginecologie "Parvan"

Ai folosit serviciile Dr. Parvan Angelica?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un inger pazitor pentru mine
De Letcanu maria pe 11 Iunie 2014

Cand mergi la medic, este adevarat, mergi cu o stringere de inima pentru ca nu stii peste ce dai, important este sa-ti pui increderea in acel medic si acesta sa-ti transmita asta prin felul lui de a fi. Credeti-ma acest doctor pentru dumneavoastra doamnelor se gaseste in Alexandria. Eu o numesc pe doamna doctor Parvan Ingerul meu pazitor.

Dr. Parvan Angelica
De Liliana costea pe 16 Februarie 2014

Dna dr . un om deosebit, un profesionist de exceptie. Ii multumesc pentru ca mama mea este bine acum. Ii multumesc pentru tot.

Felicitari pentru nobila meserie!
De Florentin pe 13 Februarie 2014

Este trist ce se intampla in tara asta. Toata lumea se pricepe la medicina, toata lumea cunoaste boli, medicamente, cand un doctor este infractor, ba ciubucar, ba criminal sau nu stie sa consulte. Principiul dupa care ar trebui sa ne ghidam este "ca sa combati trebuie sa cunosti". Ca sa fim corecti fata de noi si de societate ar trebui sa stim fiecare ce trebuie sa facem acolo unde suntem pusi. Ce uitam este ca noi recurgem la "devieri comportamentale" atunci cand este interesul nostru precum sintagma "cand ne vedem sacii in caruta" apoi recurgem la ce ii place romanului "aruncarea cu noroi". Felicitari d-na doctor pentru nobila meserie si fruntea sus.

Medic de nota 10
De DRAGANUS MIRELA pe 06 Februarie 2014

Buna ziua, Sa va dea Dumnezeu sanatate si numai bucurii, sunteti un medic extraordinar si aveti un suflet mare! Va admir si va respect!

Dr. Parvan Angelica
De CRISTINA pe 20 Mai 2013

Sora mea a nascut cu dansa, dar vreau sa va spun ca nu am fost multumita. In primul rand ca am sunat-o la ora 3 dimineata anuntand ca in maxim jumatate de ora ajungem cu sora mea care avea contractii din 5 in 5 minute si trebuia sa ii se faca cezariana. Stiti la ce ora s-a prezentat doamna doctor? La ora 6 dimineata! Incredibil! Noroc cu domnul doctor Chirea Sorin care era de garda.

UN MEDIC FOARTE BUN DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE
De ADRIANA pe 18 Februarie 2012

VA MULTUMESC CA EXISTATI

O doctora si o femeie deosebita
De Adriana pe 11 Ianuarie 2012

In urma ca 5 ani mama mea a fost operata de dansa.Cel mai mult m-a impresionat ca m-a chemat in cabinet si mi-a explicat situatia mamei mele cu lux de amanunt. Mi-a spus ca nu trebuie sa-mi fac griji pentru ca operatia a reusit si nu va avea probleme pe viitor. Asa a si fost! Mama mea se simte foarte bine. In prezent dansa este doctora mea ginecolog, merg in fiecare an la control si de fiecare data este o draguta. Ii doresc sanatate si sa fie ca pana acum o femeie deosebita. Numai bine!

Adevarat medic
De Vera pe 30 Noiembrie 2011

Singurul medic care nu s-a speriat de varsta mea si a considerat ca am dreptul sa mi se spuna "mama". Raducu a venit pe lume datorita domniei sale.
Disponibilitate: deplina
Comunicare: intotdeauna, indiferent de ora si de cat de ocupata este
Eficienta: 100%
Incredere: totala
Tratamente: adecvate
Tarife: modice

Dr. Parvan Angelica
De ADRIANA pe 17 Noiembrie 2011

Este un medic foarte bun, trebuie insa sa-i spui foarte clar ce probleme ai; in ceea ce priveste comunicarea este super ok.; abordeaz-o si spune-i ce framantari ai!

o Dr. Parvan Angelica
De Iancu mihaita pe 27 Mai 2011

Pentru mine a fost o draguta, nu am avut probleme deosebite, dar am fost tare multumita de dansa, si am recomandat-o si prietenelor mele si au avut o parere buna, vorbeste cald se face placuta cu toata lumea si profesional este foarte buna.

Contact Dr. Parvan Angelica

Adresa

Dunarii, Teleorman, Alexandria

Reper bl. 1614, sc. A, parter, ap. 1
Telefon 0347.804.488;
0740.068.621
Email angy.pirvan@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari