Dr. Paris Doina
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Paris Doina

Dr. Paris Doina medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Paris Doina medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Spitalul Clinic Filantropia

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.89.30 / 021.318.89.37;
interioare sala de nasteri: 259, sala de operatii: 244,
laborator central: 207, radiologie: 288, neonatologie: 215, ecografie: 262

Ai folosit serviciile Dr. Paris Doina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Paris Doina - un medic de exceptie
De Ana-maria pe 16 Octombrie 2011

Am fost supravegheata pe durata sarcinii de dna dr paris in 2009, de la inceput pana in ultima saptamana. Din pacate, la nastere nu a putut veni deoarece s-a imbolnavit si astfel m-a mutat la colaga dumneaei, dr militaru, un medic de inalt profesionalism. Eu am fost foarte multumita de comunicarea cu dna dr paris, pe tot parcursul sarcinii, absolut orice intrebare imi era lamurita, foarte calma si calda, un om de exceptie, imi facea deosebita placere sa emrg la controale si sa ma intalnesc cu dumneaei. Nasterea a decurs perfect cu dna dr militaru, am adus pe lume pe cale naturala, cu anestezie epidurala un baietel sanatos si frumos de 3960 gr foarte usor si cu mult ajutor din partea echipei de la maternitatea filantropia. Cele care au cuvinte si pareri negative despre dna dr paris este din cauza lipsei lor de comunicare, a modului in care stiu sa isi expuna problemele, ganditi-va ca acesti medici intalnesc zilnic foarte multi pacienti, daca noi nu ii ajutam in comunicare, nu vor putea sa ne zambeasca si sa fie calzi cu toti, doar cu aceia care simt feedback-ul, si nu ma refer la tarife sau spaga, eu nu i-am dat dnei dr paris nici o spaga, doar cate un buchet de flori, din suflet. Va doresc tuturor multa sanatate si nasteri usoare si ganditi-va de 2 ori cand aruncati cu vorbe.

Dr. Paris Doina
De Sandra pe 08 Martie 2011

Am avut o sarcina cu probleme, iar doamna doctorita m-a preluat in ultimile 2 luni de sarcina. Nu am ce sa ii reprosez, mi-a explicat fiecare pas al nasterii, toate riscurile, a stat cu mine pana am nascut, iar asta s-a intamplat in 12 ore si i se terminase si tura dansei, dar nu a plecat. Cine comenteaza aiurea ori confunda medicul ori vrea sa improaste pe cineva cu noroi si nu e cazul.

Dr. Paris Doina
De Alina pe 14 Ianuarie 2011

Aceasta Doina Paris a profitat timp de 40 de saptamani chemandu-ma lunar la cabinetul ei particular pentru care si promitandu-mi ca ma va asista la nastere. Bineinteles ca nu a venit, iar despre competenta ei ce pot sa spun, lasa mult de dorit, ii tragi vorbele din gura cu clestele, pare tot timpul obosita, chiar daca are intradevar este o persoana calma. Este un medic care nu inspira deloc incredere. In plus fata de asta la "cabinetul ei particular", pentru ca nu prea pare a fi un cabinet, un apartament insalubru mai degraba, care nu respecta nici macar regulile minime de igiena e o baba de asistenta care fumeaza non stop si are un comportament foarte ciudat de parca le stie pe toate.Pe mine m-a afectat foarte mult lipsa acestei dr. de la nastere atata timp cat mi-a promis timp de 40 de saptamani ca va fi prezenta.Tot ce pot sa va spun e sa va feriti de ea.
Eu v-am relatat ce mi s-a intamplat mie pentru ca alte persoana sa nu mai fie traumatizate cum am fost eu, fiind si la prima sarcina. Puteti sa va convingeti de spusele mele facandu-i o vizita la "cabinetul" ei.

Dr. Paris Doina
De Cristina S pe 18 Noiembrie 2010

Doamna Paris este un medic foarte bun, cu o mare disponibilitate. Orice neclaritate as fi avut, dinsa a lamurit-o. Daca nu intrebi, nici nu vei primi un raspuns. Dinsa mi-a urmarit sarcina si mi-a fost un sprijin real pe tot parcursul ei. Tind sa-i dau dreptate Tatianei J cand spune "ca e vorba doar de concurenta invidioasa". Doamna dr. Paris pe care o stiu eu, este o persoana calda, cu o vorba dulce si placuta. Este un medic pe care l-am recomandat tuturor prienelor mele si in care am incredere. Cea mai buna dovada este baietelul meu. Atunci cand am avut nevoie de dansa, a fost langa mine. Si asta este ceea ce conteaza.

Dr. Paris Doina
De Tatiana J pe 10 Noiembrie 2010

Sunt pacienta doamnei dr. de 5 ani si am nascut cu dansa 2 fete, pt una din nasteri venind noaptea de-acasa, ca sa ma opereze! Sincer, nu inteleg cometariile de mai jos, tind sa cred ca e vorba doar de concurenta invidioasa. Dr. Paris e un medic de prima mana, un om cald si un profesionist impecabil! Iar de spaga, nici nu a incaput vorba! Trageti singure concluziile!

Dr. Paris Doina
De Elena Chiosi pe 14 August 2010

Un medic slabut care este interesat doar de partea materiala. Deci, de ce oare practica medicina numai persoane materialiste, de ce nu mai exista daruire profesionala si respectul fata de pacent? Pacat ca am ajuns sa traim intr-un asemenea sistem de sanatate.

Dr. Paris Doina
De Maria pe 26 Iulie 2010

Un medic superficial care nu se implica in rezolvarea problemelor pacientului, interesat doar de partea materiala. De evitat o astfel de persoana.

Contact Dr. Paris Doina

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.89.30 / 021.318.89.37
Site www.SpitalulFilantropia.ro
Email filantropia_2006@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari