Dr. Paraschiv Mirela
25 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Paraschiv Mirela

Dr. Paraschiv Mirela medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Euromaterna din Constanta.

Dr. Paraschiv Mirela medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Spitalului Euromaterna din Constanta.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Spitalul Euromaterna Constanta

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0241.605.555

Ai folosit serviciile Dr. Paraschiv Mirela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Paraschiv Mirela
De Laura Mirea pe 14 Octombrie 2015

Exceptional medic!!!!

DR.Paraschiv Mirela
De Albina Liliana pe 12 Octombrie 2015

Un doctor foarte bun cu maini de aur ...!!!

Dr Paraschiv Mirela
De Alexandra Marculescu pe 23 Octombrie 2014

Si eu am nascut de curand cu dna dr Paraschiv. In principiu, sunt o persoana care nu suporta durerea si cu frica de medici, insa din prima clipa in care am cunoscut-o pe dna dr. totul s-a schimbat.

Mi-a dat incredere, mi-a oferit consultari fara a fi stresata, mi-a explicat tot ceea ce trebuia sa stiu sau, ce facea obiectul interesului meu. Acum gandindu-ma la dansa imi dau seama ca pentru modul cum isi desfasoara activitatea profesionala nu exista cuvinte totul fiind un superlativ. Cineva mi-a spus ca, apoi am simtit si este intru totul adevarat: acolo unde dansa pune mana nu doare.

Ii multumesc pentru tot iar pt mine este si va ramane o persoana speciala in viata mea, singurul medic la care intru si ies zambind.

Este un medic minunat.
De Oprisan Mihaela pe 11 August 2014

Sarcina mea a fost una usoara, fara complicatii. Nu mi-a recomandat suplimente de vitamine pentru ca analizele mele erau in standard. Am nascut cu 2 saptamani mai devreme si am sunat-o la ora 1 in miezul noptii si a venit cu promtitudine, iar peste o saptamana a nascut si ea. O respect pentru profesionalismul ei si pentru caldura cu care iti vorbeste.

Medic de incredere
De Ioana pe 13 Februarie 2013

Ii multumesc doamnei dr. O recomand cu toata increderea. Isi face treaba cu seriozitate si profesionalism.

Toata aprecierea
De Florescu edith pe 08 Iulie 2012

Un medic foarte bun! Are din partea mea numai cuvinte de lauda si nota max. la tot ce inseamna comunicare medic - pacient.

Un doctor exemplar
De Georgiana D pe 23 Mai 2012

Un doctor super, mereu disponibila si foart intelegatoare. O adevarata profesionista.

Un om minunat!
De Cirjila Corina pe 02 Aprilie 2012

Un doctor cu maini de aur!

Medic foarte bun
De Ioana pe 18 Martie 2012

Felicitari pentru toata activitatea, disponibilitatea, profesionalismul si sufletismul cu care trateaza fiecare pacient in parte! Sa-i dea Dumnezeu sanatate!

Respect
De Gabi pe 31 Ianuarie 2012

Ii multumesc d-nei doctor Mirela Paraschiv pt tot ce a facut, pt ca e o persoana deosebita pe care Dumnezeu a inzestrat-o cu tot cei mai bun ptr a fi medic. A venit zilnic sa ma viziteze pna ce am iesit din spital si am "beneficiat" de toata atentia d-nei. Toata gravidutele cauta medicii de renume din Constanta stau, insarcinate fiind, pe holurile cabinetelor lor cu orele ca sa intre sa le vorbeasca in 2 peri, sa fie neatenti iar dc ai ceva de spus sa-ti raspunda "N-ai draga nimic!". Nu mai le faceti reclama si mergeti la mai muti medici inainte de a va hotara cu cine nasteti. Eu una o iubesc.

Contact Dr. Paraschiv Mirela

Adresa

Stefanita Voda, 32, Constanta, Constanta

Telefon 0241.605.555
Site www.euromaterna.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari