Dr. Pana Razvan
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Pana Razvan

Dr. Pana Razvan medic obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

Dr. Pana Razvan medic obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0251.502.200

Ai folosit serviciile Dr. Pana Razvan?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un criminal
De Catalin2000 pe 05 Martie 2019

a luat șpagă 2000 de lei și nu a făcut nimic, a cusut omul cum coase mama o bluza, s a infectat! Nu recomand un criminal

Nu recomand
De Catalina pe 08 Aprilie 2018

Nu este un medic dedicat meseriei. Are f multe paciente. Sunt pe banda rulantă ca la paine si probabil nu il mai intereseaza ca banii orcum vin.5 min de vorba, 5 min ecograf si gata. Aia e. 200 lei la fiecare control si faceti calculul.

Mulțumesc,dl doctor....
De Dumitru Alis pe 22 Februarie 2018

Cel mai bun dr. ginecolog din Craiova.... cu o grijă infinită pentru femeie și cu o impresionantă dedicare pt meseria de medic.am născut cu dumnealui un băiețel,insa grija pentru mine m-a impresionat...rar se mai găsește așa medic.... mulțumesc dle doctor.....

Nota 0
De Ioana pe 06 Februarie 2018

Doctorul Pana pleaca in concediu daca nu vrei sa faci cezariana. Si te anunta cu o săpt înainte să naști. Cred ca este totuși delicat pt o viitoare mămică sa isi caute dr cu care sa nască cu o săpt înainte. Nu mj-a lăsat impresia unui ginecolog asa de bun pe cat i s-a dus vestea. Am fost chemată la control plus ecografie o dată la 3 săpt in conditiile unei sarcini foarte usoare nici macar cu greturi. Spunea ca nu nasc cu siguranta pana la 40 de săpt. Am născut la 38. Trageți singure concluziile. Nu va grăbiți sa va duceți la un medic doar ca e renumit si e in trend. Căutați Bine, craiova e mare. Sunt multi medici buni si care nu au lipsa de respect fata de voi. Să iti lasi pacientă sa nască cu cine apuca după ce a fost pacienta ta 2 ani de zile mi se pare o totală lipsă de respect si bun simt.

Un medic extraordinar
De Boldea Aurora pe 03 Mai 2017

Datorita dl doctor azi am o minune de copil. Un medic cum rar întâlnești

O sa ii multumesc toata viata
De Brozban simona pe 22 Februarie 2017

Dr.Pana Razvan...un medic minunat,dar mai inainte de a fi medic este OM! nu o sa imi ajunga viata sa ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine si fetita mea! Il recomand cu mana pe inima!!

NASTERE PRIN CEZARIANA
De DUICU TRAIAN pe 05 Iunie 2015

DUMNULE DR.CUM AS PUTEA SA DISCUT CU DVS. DESPRE SARCINA SOTIEI MELE DEOARECE ESTE INSARCINATA IN 27 SAPT.,PRIMUL COPIL ESTE NASCUT PRIN CEZARIANA SI AS DORI SA SA NASCA CU AJUTORUL DVS.

Un medic de exceptie asa cum multi ar trebui sa fie,un exemplu de urmat
De Ene edouard robert pe 08 Decembrie 2013

Va multumesc din suflet domnule doctor sa va dea bunul Dumnezeu zile senine si indelungate ca sa puteti ajuta oamenii din vechea cetate a Baniei, Craiova, cat mai mult timp. Aveti toata stima si aprecierea mea. Cu stima si respect, Ene Edouard Robert

Multumesc
De Mirea Veronica pe 06 Aprilie 2012

Este un medic foarte bun, daca as mai fi insarcinata tot la el as apela.

Contact Dr. Pana Razvan

Adresa

Tabaci, 1, Dolj, Craiova

Telefon 0251.502.200
Site www.scjuc.ro
Email scjuc.craiova@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari