Dr. Osvar Florina
25 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Osvar Florina

Dr. Osvar Florina medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea.

Dr. Osvar Florina medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Oradea

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0259.414.630

Ai folosit serviciile Dr. Osvar Florina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

O doctorita buna
De Ivasca Alexandra pe 21 Decembrie 2017

O recomand cu drag pe.Dna Osvar. Am nascut cu ea prin cezariana,am fost foarte multumita de comportamentul ei.

Cel mai bun medic
De Mihaela pe 30 Octombrie 2017

O recomand din toata inima mea !Este o persoana pe care o apreciez foarte mult!Un medic foarte buna

Nu recomand
De Madalina Tomas pe 29 Septembrie 2017

Nu recomand

Ii pe cezariene mai mult decat pe natural
De Anonim pe 28 Aprilie 2017

Nu recomand

The best!!!
De Andalona pe 13 Aprilie 2017

Nici nu am cuvinte sa o descriu pe Dna doctor Osvar... E minunata ...sunt însărcinată cu al doilea bebe si desigur am ales să merg tot la dânsa ( la fel ca si cu primul copilaș)
Recomand din suflet!

aprecire
De Vedea pe 30 Iunie 2016

Doamna doctor este un medic FOARTE BUN eu am nascut cu dânsa un băiat. Chiar daca lada impresia ca e increzuta sau aroganta este pt ca isi stăpâneste meseria si nu e normal sa fii isterică eu am doua nasteri normale la termen dar nu mi sa auzit gura

Informatii
De Camelia pe 10 Iunie 2015

Unde as putea sa o gasesc pe Doamna Doctor? Are cabinet particular sau doar in spital? Imi puteti da un nr de tel la care se fac programari? Multumesc

Informatii Dr. Osvar Florina
De Anca pe 23 Iunie 2014

Buna,

sunt insarcinata in 7 saptamani si inca nu sunt decisa la ce medic sa merg. Pana acum am fost la 2 consultatii la Kiss Zoltan de la Blue Med.

Tarifele d-nei dr. Osvar sum sunt comparativ cu restul medicilor? Cat costa o consulatie la dansa?

Multumesc!

De nota 10.o persoana de toata increderea
De Laza mariana Andreea pe 28 Mai 2014

Va recomand din toata inima mea este o persoana pe care o apreciez foarte mult.

Super ok!
De Iulia pe 23 Noiembrie 2013

Azi am fost la doamna doctor la control si pot spune sincer ca mi-a lasat o impresie super buna. E o profesionista si foarte ok. O sa mai merg la ea.

Contact Dr. Osvar Florina

Adresa

Calea Clujului, 50, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0259.414.630
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari