Dr. Oprea Lenuta
8 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Oprea Lenuta

Dr. Oprea Lenuta, medic obstetrica-ginecologie, Medgidia;

Dr. Oprea Lenuta, medic obstetrica-ginecologie, Medgidia;

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

Cabinet Ginecologie Dr. Oprea Lenuta, Medgidia;

Ai folosit serviciile Dr. Oprea Lenuta?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Extraordinara !!
De Ionita pe 25 Septembrie 2015

Multumesc!!

Extraordinara!
De Ana cristina pe 17 Februarie 2014

Nu poti spune nimic rau de doamna doctor nici daca ai avea rea vointa si ai cauta un defect cu lupa! Dupa 6 avorturi spontane si 10 ani de stres am reusit cu ajutorul dumneaei sa ajung in saptamana 29 de sarcina. Dumnezeu sa aiba grija de noi pana la capat! Preturile sunt accesibile pentru oricine, "atentii" nu primeste, iti explica absolut tot pe intelesul tau plus ca in ecografii este foarte buna si are multa rabdare.

Intrebare
De DANIELA pe 30 Iulie 2012

Buna. Poti sa mi spui ce program are la cabinet si daca face intreruperi de sarcina, cat costa? Multumesc.

Super profesionista
De Denisa pe 29 Mai 2012

Un medic cum rar intalnesti.Dupa luni de chin si sute de kilometri la Bucuresti si Constanta pe la diferite spitale am in sfarsit un diagnostic clar si ceea ce este mai important un tratament care chiar isi face efectul si asta datorita d-nei doctor.

Dr. Oprea Lenuta
De Gheorghe marilena pe 12 Mai 2011

Este super-buna, ecografia vaginala e foarte competenta, este un medic exceptional intr-adevar!

dDr. Oprea Lenuta
De Miruna pe 28 Aprilie 2011

In sfarsit gasesc si eu un doctor care reuseste sa-mi explice si ceea ce este si mai important sa ma faca sa inteleg diagnosticul si tratamentul bolii mele.

Dr. Oprea Lenuta
De Liana pe 22 Martie 2011

Cea mai buna in echografie, este super-competenta.

Dr. Oprea Lenuta
De Niko mitu pe 13 Februarie 2011

Un medic exceptional.

Contact Dr. Oprea Lenuta

Adresa

Bulevardul Independentei, Constanta, Medgidia

Reper Bl. 43, sc. B, ap. 18;
Telefon 0241.815158;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari