15 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
cabinet individual
; centru medical

Dr. Onofriescu Mircea

Dr. Onofriescu Mircea - profesor universitar la Universitatea de Medicina Iasi, doctor in Stiinte Medicale, medic primar in obstetrica si ginecologie. Cabinetul propriu este dotat cu ecograf pentru ecografie 3D/4D si ofera consultanta si expertiza in probleme legate de:
- fertilizare in vitro in cadrul centrului medical Omini...

Dr. Onofriescu Mircea - profesor universitar la Universitatea de Medicina Iasi, doctor in Stiinte Medicale, medic primar in obstetrica si ginecologie. Cabinetul propriu este dotat cu ecograf pentru ecografie 3D/4D si ofera consultanta si expertiza in probleme legate de:
- fertilizare in vitro in cadrul centrului medical Omini Clinic;
- monitorizarea sarcinii;
- consultatii ginecologice.

obstetrica-ginecologie

Obstetrica-ginecologie

Cabinet Prof. Univ. Dr. Mircea Onofriescu si Centrul Medical Omini Clinic

luni, marti, vineri: 15:00 - 19:00;
sambata: 9:00 - 13:00

dupa ora 15 la tel. 0232.27.65.66;
pentru urgente: 0744.54.67.11

Ai folosit serviciile Dr. Onofriescu Mircea?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Meficul
De Mihaela pe 14 Aprilie 2018

Un medic deosebit,cu suflet mare ,ajuta pe oricine are nevoie,sufera pentru orice nedreptate si caz dificil.

DEMISIA DOAR PROF UNIV DR MIRCEA ONOFRIESCU
De Bic pe 27 Octombrie 2016

barbatii prelucreaza informatia vizual.
doar tatii ar trebui sa fie obstetricieni, iar femeile ginecologi.

demisia askeliopios
De Balan pe 27 August 2016

ei destul cu joaca

medic
De Balan pe 30 Iulie 2016

Este un medic f.bun.

Prof. Onofriescu
De Magda Maftei pe 18 Octombrie 2015

Un medic excepțional. După 10 ani de infertilitate și zeci de consultații la alți medici am ajuns sa am după FIV un băiețel frumos și sănătos.Sa îi dea Dumnezeu sănătate!!!!

dr ONOFRIESCU MIRCEA
De SIMONA pe 15 Octombrie 2015

Un doctor foarte bun,m.ia vorbit frumos m.ia explicat calm despre problema mea de sanatate.Sunt foarte multumita!

cel mai incompetent
De Mihaela pe 20 August 2015

Acum 19 ani,la recomandarea medicului meu ginecolog am fost la dl.dr. Onofriescu, la spital, pentru o ecografie, eu fiind insarcinata in luna a 8-a. Rezultatul ecografiei a fost: fat in varsta de 6 luni, ..., lichid amneotic in cantitate redusa, SE PERCEP slabe miscari ale fatului, etc., va reveni la control peste o saptamana. Cu acest rezultat m-am dus la medicul meu care, mi-a scris imediat un bilet de internare si m-a trimis DE URGENTA la spital sa ma internez. M-am dus a doua zi dimineata la spital, unde era tot dl.dr. Onofriescu de garda, care mi-a facut din nou ecografie. De data asta mi-a spus ca fatul este mort si m-a programat pentru la sala de nasteri pentru a doua zi. Din acel moment nu l-am mai vazut, nu a venit la sala de nasteri si nici nu s-a mai interesat de mine, desi ceilalti medici care veneau la vizite spuneau ca sunt pacienta d/lui dr. Onofriescu (pt. ca d-lui m-a internat). Dupa ce am nascut (cu foarte mare greutate intrucat copilul era mort), doctorita care m-a asistat mi-a spus ca fatul era mort de cca.2 saptamani si era deja dat in putrefactie. Ce parerepot sa mai am despre un astfel de doctor,SPECIALIST IN ECOGRAFIE, cand la prima ecografie mi-a spus ca "se percep slabe miscari ale fatului", a doua zi mi-a spus ca fatul este mort, iar a treia zi am nascut un copil mort si care era deja putred, iar dupa parerea doctorului de salon si a asistentei, copilul era mort de cca. doua saptamani.

Dr. Onofriescu Mircea
De Silvia pe 01 Ianuarie 2015

Un doctor foarte bun. Ii doresc multa sanatate si putere de munca.Este singurul dr ginecolog din Iasi pe care as putea sa il recomand cuiva.

Respect si apreciere deosebita
De Mirabela pe 06 Septembrie 2014

Respect si apreciere deosebita pentru Dl Prof Univ Dr Mircea Onofriescu pentru faptul ca, printr-o munca sustinuta, in atatia ani de management a reusit sa creeze un spital de rang occidental, cu dotari de ultima ora, dintr-un spital comunist, schimband inclusiv comportamentul si mentalitatea personalului medical!

Pasiunea pentru profesie, profesionalismul in activitatea desfasurata si daruirea fata de pacient se observa la fiecare pas, in calitatea serviciilor si conditiilor oferite.

Eu sunt fericita ca am beneficiat de toate acestea, pentru ca mi le doream, dar pana sa ajung aici sa vad cu ochii mei, n-am stiut ca existau deja. Si sunt mandra ca exista un astfel de spital de stat in orasul in care m-am nascut si in care locuiesc, pentru ca imi da un sentiment de siguranta.

Felicitari din toata inima, Domnule Profesor Universitar Doctor Mircea Onofriescu! Aveti realizari extraordinare!

Dr. Onofriescu Mircea
De GABRIELA I. pe 21 Februarie 2011

Un doctor exceptional. Am fost diagnosticata de un alt medic cu sterilitate primara, am ajuns la domnul profesor Onofriescu si datorita dumnealui am astazi un baietel minunat .Nu exista un medic mai bun ca el, m-a ascultat, m-a ajutat, a avut rabdare cu mine si ii multumesc pentru asta.

Contact Dr. Onofriescu Mircea

Adresa

Bacinschi, 2, Iasi, Iasi

Reper et. 1, ap. 3
Telefon 0232.27.65.66;
0744.54.67.11
Site www.onofriescu.ro
Email ono@mail.dntis.ro;
mirceaonofriescu@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari