Dr. Olteanu Maria
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Olteanu Maria

Dr. Olteanu Maria medic specialist obstetrica ginecologie.

Dr. Olteanu Maria medic specialist obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

Departamentul Obstetrica Ginecologie

Clinica Agermed

program clinica:

luni – vineri 09:00 – 20:00

pentru programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.317.17.33 / 021.317.17.34

Ai folosit serviciile Dr. Olteanu Maria?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

medic bun
De Andreea pe 10 Martie 2017

Am nascut cu dansa in iunie 2016. mi-a monitorizat sarcina de la inceput pana la sfarsit. desi nu prea e comunicativa, a fost deschisa, mi-a oferit explicatii cand le-am cerut, mi-a permis si mi-am permis s-o deranjez la telefon cand au existat probleme. Am fost multumita de serviciile ei

sper sa nu o mai vad vreodata
De Dana pe 18 August 2016

Probabil ca este un medic bun ce se rezuma doar la nasteri. Dar macar sa spuna de la bun inceput. Si trebuie sa ii acord si o nota? Ei, da, in mod cert nota este cu minus. Infinit. Aceasta nu pentru nepricepere ci pentru faptul ca nu recunoaste cat poate.

buna
De Tudorache Cristina pe 20 Martie 2015

Si eu sunt pacienta dr Olteanu mi a montorizat sarcina pe parcursul celor 9 luni este o doctora extraordinara de nota 20 cine doreste o gaseste la sp Sf Pantelimon sau Judeten ilfov mai nou.

Extraordinara
De Miron cristina pe 29 Decembrie 2012

Eu am nascut cu dr. Olteanu Maria in 2007 pe atunci o chema Dragnea Maria am nascut la Sf Pantelimon era de garda. Am nascut foarte bine cu dansa si acum sunt iarasi inarcinata si o caut pe dansa, dar nu stiu unde o gasesc?

Nota 100
De Bocan gabriela pe 27 Aprilie 2012

Doamna dr. este mai intai de toate un om deosebit si un medic extraordinar, este comunicativa iti explica exact ce vrei sa afli in limba romana adica pe intelesul tuturor poti sa o intrebi linistita daca ai vreo problema pentru ca dansa este mereu disponibila sa te asculte si sa te sfatuiasca ( nu te da cu flit ca alti medici ). Eu mai am o luna si nasc si nu am nici cea mai mica indoiala ca nu va fi bine mai ales ce tine de dansa, o recomand din toata inima si cu toata caldura mai ales viitoarelor mamaici fricoase (ca mine) pentru ca doamna dr stie sa-ti alunge frica.

Medic bun
De AndreeaP pe 05 Decembrie 2011

O doctorita tanara, deschisa si comunicativa, am fost foarte multumita de dansa si de tratamentul prescris. Lucreaza si la Spitalul Judetean Ilfov, la sectia maternofetala, eu acolo am cunoscut-o, era de garda si a fost foarte amabila, desi nu venisem cu nicio recomandare.

Dr. Olteanu Maria
De ELENA pe 22 Iulie 2011

Imi place de d-na doctor. Mai am 2 luni si trebuie sa nasc cu dansa si sunt foarte multumita. Am incredere ca va fi bine si mai departe.

Doctor de nota 10+
De Bocioanca Georgeta pe 02 Iulie 2011

Este un medic tare bun. Am nascut cu dansa este calma, comunicativa. M-a ajutat tare mult sa nasc. O recomand cu incredere.

Dr. Olteanu Maria
De Cristina pe 21 Martie 2011

Este o doctorita tanara, comunicativa, entuziasmata de ceea ce face, foarte calda si apropiata de pacienti. Pe mine m-a ajutat enorm inainte si dupa nastere desi nu a fost medicul meu. Mi-a parut rau ca nu am cunoscut=o mai demult. Lucreaza la spitalul judetean Ilfov, face garzi si la sf Pantelimon si parca e si la o clinica privata Agermed in 13 septembrie. Are rabdare, vorbeste cu pacientele, explica, povesteste si experienta ei personala, nu te forteaza sa faci cezariana daca nu vrei, o recomand din tot sufletul.

Contact Dr. Olteanu Maria

Adresa

Calea 13 Septembrie, 157, Bucuresti, Sectorul 5

Reper Corp C2, Etj 3 si 4
Telefon 021.317.17.33 / 021.317.17.34
Site www.agermed.ro
Email agermed@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!