Dr. Oltean Marius
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Oltean Marius

Dr. Oltean Marius, medic primar obstetrica si ginecologie, specialist ecografie ginecologica 2D si 3D-4D. Dr. Oltean Marius activeaza in cabinetul sau individual din Sebes, oferind servicii de obstetrica si ginecologie, supraveghere sarcina, ecografie 2D si 3D-4D, planning familial etc.

Dr. Oltean Marius, medic primar obstetrica si ginecologie, specialist ecografie ginecologica 2D si 3D-4D. Dr. Oltean Marius activeaza in cabinetul sau individual din Sebes, oferind servicii de obstetrica si ginecologie, supraveghere sarcina, ecografie 2D si 3D-4D, planning familial etc.

obstetrica-ginecologie

Cabinet medical Dr.Oltean Marius

0258.733.667

Ai folosit serviciile Dr. Oltean Marius?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un medic deosebit
De Ileana salcudean pe 09 Octombrie 2014

Il recomand cu incredere nu numai viitoarelor mamici, ci si femeilor cu probleme de natura ginecologica. Este un medic extraordinar, un bun manager, cu o echipa competenta!!!

Recomandat 100% pt viitoarele mamici
De Toderas marcela pe 02 Aprilie 2013

Il recomand si eu viitoarelor mamici este un doctor foarte bun. Toata stima si respectul pentru domnul doctor.

Dr. Oltean Marius
De Anca pe 23 Septembrie 2010

Il recomand viitoarelor mamici.

Contact Dr. Oltean Marius

Adresa

Dorin Pavel, 19, Alba, Sebes

Reper cod 515800
Telefon 0258.733.667
Site www.dr-oltean.ro
Email doctor.oltean@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari