Dr. Olaru Maria
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Olaru Maria

Dr. Olaru Maria medic primar, sef sectie Obstetrica I, Maternitatea Botosani.

Dr. Olaru Maria medic primar, sef sectie Obstetrica I, Maternitatea Botosani.

obstetrica

Obstetrica I

Maternitatea Botosani

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0231.584.017 / 0231.584.018 / 0231.584.019

Ai folosit serviciile Dr. Olaru Maria?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un doctor de suflet
De Roxana pe 22 Octombrie 2017

Un doctor extraordinar ce mi-a fost alaturi in momente emotionante, dar grele. Recomand cu toata increderea. Va multumim din suflet pentru tot sprijinul.

Multumiri
De Arcus Adelina- Nicoleta pe 25 Ianuarie 2015

Ii multumesc foarte mult doamnei doctor Olaru Maria pentru atentia pe care mi-a acordat-o la nastere, pentru felul minunat cum a lucrat cu mine. M-a ajutat sa aduc pe lume un baietel minunat, sanatos si frumos. Vreau sa ii urez un calduros La multi ani si multa sanatate si bucurie in familie si toate dorintele pe care le are sa i se indeplineasca. O recomand tuturor mamicilor care asteapta un bebe sa mearga la dumneaei.E o doamna minunata, multumesc din suflet pentru tot ceea ce ati facut pentru mine si pentru copilul meu. Sarut-mana si Dumneazeu sa va ajute in tot ceea ce ce vreti sa faceti.

Contact Dr. Olaru Maria

Adresa

George Enescu, 6, Botosani, Botosani

Telefon 0231.584.017 / 0231.584.018 / 0231.584.019
Site www.sogbt.ro
Email sogbt@artelecom.net
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari