Dr. Olaru Constantin
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual
; maternitate

Dr. Olaru Constantin

Dr. Olaru Constantin, medic primar obstetrica-ginecologie, Competente ecografie. Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Timisoara;
CMI Dr. Olaru, Timisoara;

Dr. Olaru Constantin, medic primar obstetrica-ginecologie, Competente ecografie. Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Timisoara;
CMI Dr. Olaru, Timisoara;

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie IB;

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie Timisoara;
CMI Dr. Olaru, Timisoara;

0256.191.707
0256.191.708
0256.191.709

Ai folosit serviciile Dr. Olaru Constantin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

buna as vrea sa stiu despre triqular
De Monica pe 23 Februarie 2016

pot sa utilizez triqular dupa nastere am un baetel de doi ani

Unde mai profeseaza d.nul dr. Olaru Constantin ?
De Ruxandra pe 12 Octombrie 2015

Buna ziua !
Puteti,va rog,sa-mi spuneti unde il pot gasi pe d.nul dr. Olaru Constantin,in afara de clinica Genesium Co ? Daca profeseaza si la spital ? Va multumesc !

Dr. Olaru Constantin
De FAUR NICOLETA pe 31 Octombrie 2012

In 2004, am nascut asistata de dl.doctor, o fetita, am tot respectul pentru dansul. Am umblat in Arad la foarte multi medici si fara nicio speranta am auzit de dl. doctor si am plecat la cabinetul dumnealui. Dupa cateva luni de investigatii si tratamente s-a intamplat minunea. Ii sunt recunoscatoare si ii doresc numai sanatate si bucurii. Aveti incredere totala in dansul.

Un om deosebit
De Simona Melania Gheoghita pe 16 August 2012

Domnul doctor Constantin Olaru e cel mai deosebit om pe care l-am intalnit. Am nascut acum zece ani o fetita minunata cu el. A fost un doctor foarte atent, competent. Comportamentul lui a fost exemplar. Mi-a ramas la suflet pentru toata viata, asa un om deosebit. Am avut o incredere deplina in el, si nu m-am inselat. Multumesc din suflet, domnule doctor.

Dr. Olaru Constantin
De Ina pe 06 Iunie 2011

Este foarte profesionist. Am nascut o fetita minunata cu el, sper sa urmeze si cel de-al doilea bebe.

Dr. Olaru Constantin
De Camelia pe 09 Iunie 2010

Asa este, am nascut si eu cu acest doctor o minunatie de copil, am cele mai bune cuvinte de lauda si respect pentru el. Mergeti cu incredere in cabinetul sau pentru consultatii si veti gasi raspunsuri la multe probleme ale dumneavoastra.

Dr. Olaru Constantin
De Claudia pe 24 Mai 2010

Am nascut cu dr. Olaru 2 copii, si in curand o sa mai nasc unul! Sunt pacienta lui de 10 ani, am avut 3 avorturi spontane, de fiecare data m-a incurajat, si nu l-as schimba pentru altii 10! E un om super de treaba, si nu a refuzat niciodata pe nimeni, a raspuns intotdeauna la telefon si am cel putin 20 de prietene care au aceeasi parere! Il respect cu adevarat!

Contact Dr. Olaru Constantin

Adresa

Mehadia, 15A, Timis, Timisoara

Telefon 0256.191.707
0256.191.708
0256.191.709
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari