Dr. Ochiana Carmen
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Ochiana Carmen

Dr. Ochiana Carmen medic primar obstetrica - ginecologie, Institutul Pentru Ocrotirea Mamei si Copilului prof. dr. Alfred Rusescu - Spitalul Clinic Gheorghe Polizu.

Dr. Ochiana Carmen medic primar obstetrica - ginecologie, Institutul Pentru Ocrotirea Mamei si Copilului prof. dr. Alfred Rusescu - Spitalul Clinic Gheorghe Polizu.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Institutul Pentru Ocrotirea Mamei si Copilului prof. dr. Alfred Rusescu - Spitalul Clinic Gheorghe Polizu

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.316.89.12

Ai folosit serviciile Dr. Ochiana Carmen?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

respect
De Grigore steliana pe 12 August 2016

Un medic de nota 10 pe care il respect din toate punctele de vedere ,acum 12 ani pe 25.07.2004 mi-a salvat copilul .............

Dr. Ochiana Carmen
De Claudia pe 24 Ianuarie 2015

Este un doctor comunist, execrabil care isi sperie pacientii vorbindu-le foarte urat, nu da niciun fel de explicatii cu privire la starea A refuzat sa imi mai dea lapte praf pt bebelus desi alaptarea nu se instalase complet, iar bebelusul plangea incontinuu. Desi este prima nastere mi-a reprosat ca nu sunt in stare sa imi alaptez copilul. Rezultatul: a fost o scadere jn greutate la limita, dupa parerea unui alt dr care a consultat copilul dupa 4 ore de plans si supt, dr. care a si recomandat suplimentarea cu lapte praf. La prima vizita ii spunea asistentei sa verifice infectia de la mana, auzind-o am intrebat daca imi poate spune despre ce este vorba, raspunsul fiind "ar trebui sa stii ca din tine a iesit", bineinteles bebe nu avea nicio infectie.

Impresii
De Gabriela pe 25 Octombrie 2012

Este medicul de suflet pentru copilul meu. Profesionista.

corectie
De Tweety pe 23 Februarie 2011

e medic neonatolog

Contact Dr. Ochiana Carmen

Adresa

Gheorghe Polizu, 38-52, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.89.12
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari