Dr. Niculescu Mihail
5 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat
; maternitate

Dr. Niculescu Mihail

Dr. Niculescu Mihail sef sectie obstetrica - ginecologie II, medic primar obstetrica - ginecologie, Bucuresti.

Dr. Niculescu Mihail sef sectie obstetrica - ginecologie II, medic primar obstetrica - ginecologie, Bucuresti.

obstetrica - ginecologie

sectia obstetrica - ginecologie II Infertilitatea cuplului

Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Dr. Panait Sarbu Giulesti

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88

Ai folosit serviciile Dr. Niculescu Mihail?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Niculescu Mihail
De Elena pe 31 Octombrie 2010

Sa ii dea Dumnezeu sanatate macar atat cata fericire mi-a adus mie. Am un baiat de 16 ani si jumatate caruia i-am pus numele domnului doctor (ma rog, de fapt numele e Mihai si nu Mihail). Imi pierdusem speranta de a mai avea copilul mult dorit. Si totusi, dupa numai trei luni de tratament, am ramas insarcinata. Sanatate si putere de munca, cap limpede si ajutor de la Cel de sus ii doresc domnului doctor.

Dr. Niculescu Mihail
De Grancea Petruta pe 24 August 2010

Pentru mine a fost si este un om extraordinar. M-a ajutat foarte mult. Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si putere de munca sa mai poata ajuta si alte femei.

Dr. Niculescu Mihail
De MIRELA pe 19 August 2010

Este intr-adevar un profesionist. Un om exceptional.

Nemultumita de cum am fost tratata
De Ana Maria pe 11 Mai 2010

Eu am fost doar de 2 ori la dansul si mi-a ajuns! M-a expediat super repede si nici nu mi-a explicat despre sarcina, daca sunt bine daca nu.

Dr. Niculescu Mihail
De Rose pe 11 Mai 2010

Este intr-adevar un profesionist!

Contact Dr. Niculescu Mihail

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88
Site www.spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari