Dr. Niculescu Iosif
12 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Niculescu Iosif

Dr. Niculescu Iosif medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Niculescu Iosif medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Unirea

pentru detalii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9268

Ai folosit serviciile Dr. Niculescu Iosif?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Nastere la spital de stat?
De Fleur pe 31 Decembrie 2017

Pentru o nastere, va putem gasi si la un spital de stat?

O, ce veste minunata!
De Claudia pe 08 Octombrie 2014

Un om nobil si-un profesionist desavarsit, dl doctor Iosif Niculescu. Revenirea domniei sale in tara este un beneficiu pentru medicina romaneasca.

Excelenta veste!!!!
De BarbuA pe 28 Mai 2014

Ce bucurie! Domnul doctor s-a intors definitiv! Acum chiar fac al II-lea copilas!
Am inteles ca la Intermedicas este mai disponibil! Abia astept sa ma programez la dansul!

Informatii-Dr Niculescu
De Adriana pe 16 Mai 2014

Buna ziua,

Da, eu sunt si cu mare drag va ajut!

Domnul dr. da consultatii in Clinica Polisano din Bld Mircea Eliade nr 18 si la Intermedicas din strada Clucerului.

Pentru nasteri are contract cu spitalul Sanador!

Deci, domnul doctor a revenit in tara.

O zi minunata va doresc!

Intrebare
De Cristiana pe 06 Mai 2014

Adriana, scuze ca intreb, ai fost cumva asistenta domnului doctor la Regina Maria inainte de plecarea dansului?

Daca da, ne poti ajuta cu mai multe informatii? Unde il vom putea gasi la consultatii, unde va efectua nasteri, etc?

Multumim!

Dr Niculescu Iosif
De Adriana pe 19 Februarie 2014

Draga Irina! Domnul dr. se va reintoarce in tara! Multumim!

Dr Niculescu Iosif
De Adriana pe 19 Februarie 2014

Buna ziua,

Imi pare rau ca nu v-am putut ajuta la acel moment cu informatii despre domnul doctor! Va dau vesti bune si anume: incepand cu sfarsitul lunii aprilie se va reintoarce in tara definitiv! Daca va mai pot ajuta, va rog sa imi scrieti! O zi minunata

Dr. Niculescu Iosif Date contact
De Alexandra pe 17 Septembrie 2013

Bua ziua, daca ma poate ajuta cineva cu datele de contact ale acestui medic ( telefon personal sau e-mail) intrucat am sunat la Regina Maria si se pare ca nu mai colaboreaza cu ei. Multumesc!

Minunat
De Nana pe 25 Ianuarie 2012

Un medic minunat, care-si cunoaste conditia de om, mereu cautand noi modaliati de a te ajuta!

Dr. Niculescu Iosif
De Roxana pe 28 Ianuarie 2011

Il recomand din toata inima. Daca exista un medic care sa poata scoate tot ce e mai bun dintr-o situatie dificila, atunci dansul e acela. Foarte rabdator si preocupat de binele pacientei, un profesionist desavarsit si un medic foarte uman, asa cum nu am mai intalnit in tara asta. Te suna acasa ca sa afle cum te simti, si vine negresit la maternitate. Mi-a urmarit sarcina, am nascut natural la CMU cu dumnealui, au fost si cateva complicatii neprevazute, dar am fost tratata exceptional, si acum, la 11 luni de la nastere, sunt ca noua.

Contact Dr. Niculescu Iosif

Adresa

Bulevardul Unirii, 57, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.9268
Site www.cmu.ro
Email office@cmu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari