Dr. Nicorici Leonid
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Nicorici Leonid

Dr. Nicorici Leonid medic ginecolog, Spitalul Orasenesc Beclean.

Dr. Nicorici Leonid medic ginecolog, Spitalul Orasenesc Beclean.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Orasenesc Beclean

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0263.343.067 / 0263.343.066

Ai folosit serviciile Dr. Nicorici Leonid?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Un medic excelent
De Adriana pe 14 Mai 2015

Dr.Nicorici este un medic foarte bun,un adevarat profesionist..cu ajutorul dansului dupa trei ani de tratament,analize si cu multa rabdare si incurajari din partea dansului am reusit sa avem o fetita frumoasa si sanatoasa...Va multumim domnule doctor sa va dea Dumnezeu sanatate!

Un medic excelent si profesionist
De Delia pe 11 Mai 2013

Cu ajutorul lui am reusit sa avem un baietel dupa 2 pierderi de sarcina, am nascut cu dansul si totul a decurs ca la carte si cel mai important stie sa-si apropie pacientele, iti explica tot ce te intereseaza si nu te repezeste. Sunt insarcinata din nou si nu m-as duce la alt medic pentru nimic in lume. Apelati cu incredere la dansul.

Dr. Nicorici Leonid
De Colega pe 04 Iunie 2011

Un specialist in domeniu, rar intalnit. Ce mai importanta calitate pe care o are este competenta profesionala!

Dr. Nicorici Leonid
De Laura pe 17 Februarie 2011

Este un medic foarte bun, cu ajutorul lui am reusit sa avem o fetita dupa mai multe pierderi de sarcina.

Dr. Nicorici Leonid
De Elena pe 21 Ianuarie 2011

E ok, dar depinde in ce stare il prinzi.

Contact Dr. Nicorici Leonid

Adresa

1 Decembrie 1918, 65, Bistrita-Nasaud, Beclean

Telefon 0263.343.067 / 0263.343.066
Site www.spitalbeclean.ro
Email administrativ@spitalbeclean.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari