Dr. Nicolicea Victoria
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Nicolicea Victoria

Dr. Nicolicea Victoria medic primar, competente in colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie, histeroscopie, contraceptie.

Dr. Nicolicea Victoria medic primar, competente in colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie, histeroscopie, contraceptie.

competente in colposcopie, ecografie obstetricala si ginecologica, laparoscopie, histeroscopie, contraceptie

sectia clinica obstetrica - ginecologie II

Spitalul Universitar Bucuresti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21; 021.318.05.22; 021.318.05.23; 021.318.05.24; 021.318.05.25; 021.318.05.26; 021.318.05.27; 021.318.05.28; 021.318.05.29

Ai folosit serviciile Dr. Nicolicea Victoria?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr Nicolicea Victoria
De Gligan Iolanda pe 07 Mai 2015

Recunosc ca am avut norocul sa intalnesc numai doctori extraordinari pana acum,dar pentru d-na dr Nicolicea simt ceva aparte.Datorita dansei am adus pe lume doua fete sanatoase in ciuda dificultatilor pe care le-am avut pe perioada sarcinilor.Pentru mine eset o persoana pe care o respect din toate puncetele de vedere si chiar daca au trecut 8 ani de cand am nascut tin legatura cu dansa.Am avut o data nevoie de ajutor pentru tatal meu,in alt domeniu din medicina si am rugat-o sa imi recomande un doctor.A facut-o cu mare drag si ii multumesc din suflet pentru tot ce a facut pentru mine si familia mea.

Dr. Nicolicea Victoria
De Alina pe 15 Aprilie 2011

Am nascut prin cezariana de doua ori la interval de 1 an si jumatate intre nasteri. Am avut doua sarcini fara probleme, m-a indrumat si ajutat cand am avut nevoie de incurajari.
Este ok ca medic, inspira multa incredere. Singurul minus: daca simte ca ai super bani te cam jecmaneste, e mai bine sa te dai lovit, sa nu epatezi, sa lasi impresia ca ai venituri modeste
in rest, nota 9 spre 10!

Dr. Nicolicea Victoria
De Marilena pe 18 Februarie 2011

Am avut o nastere foarte usoara si rapida cu dansa, o recomand oricarei mamici, are tarife acceptabile, nu sunt nici foarte mari dar nici foarte mici. Poate fi contactata la orice ora dar sa fie vorba despre o urgenta care nu mai poate astepta.

Dr. Nicolicea Victoria
De Eu pe 04 Februarie 2011

Foarte buna.

Este un medic extraordinar
De CAZACU MADALINA pe 13 Mai 2010

Este un doctor cu care oricare dintre mamici si-ar dori sa nasca. Asta este parerea mea.Eu am doi copiii extraordinari, am nascut cu dansa acum 10 ani si repectiv 8 ani. Nici nu stiu cand am nascut.Mi-a fost alaturi tot mereu, a stat si a avut grija de mine pana cand s-a terminat totul. In 15 minute am nascut ambii copilasi. Stie cum sa iti vorbeasca, stie sa iti aline durerea si sa aiba grija ca totul sa decurga bine. O recomand cu caldura oricarei mamici.

Contact Dr. Nicolicea Victoria

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21
Site www.suub.ro
Email secretariat@suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari