Dr. Nicodim Ovidiu
50 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Nicodim Ovidiu

Dr. Nicodim Ovidiu medic primar obstetrica - ginecologie, competenta colposcopie, doctor in stiinte medicale.

Dr. Nicodim Ovidiu medic primar obstetrica - ginecologie, competenta colposcopie, doctor in stiinte medicale.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Spitalul Clinic de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.319.3051 / 021.319.3030

Ai folosit serviciile Dr. Nicodim Ovidiu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Speranța
De Paulina.Sorcaru464 pe 25 Ianuarie 2019

Am vreo șansă să îmi facă doar amputatie de col?

Histerectomie sau amputatie de col uterin?
De Paulina.Sorcaru464 pe 25 Ianuarie 2019

Exista vreo persoana care a făcut intervenție chirurgicala pentru diagnostic cinIII/CIS?? Cât de radicali sunt în privința asta domnii doctori de la spitalul militar central? As vrea să știu dacă fac histerectomie sau se limitează la amputatie de col uterin... Urmează să merg luna viitoare... M-ar ajuta psihic să știu la ce să mă aștept

Intrebare
De Geo pe 30 Martie 2018

Unde il gasesc pe doctorul Nicodin are cabinet particular?

raspuns Niki bogdan
De Maria pe 14 Martie 2018

poti merge acolo zilnic de la ora 9 il gasesti la cabinet, de luni- joi. pana in ora 11. nu se fac programari la spital

doctor Nicodim Ovidiu medic ginecolog spitalul militar
De Niki bogdan pe 06 Martie 2018

daca cineva a fost la doctoral ginecolog dr. nicodim ovidiu si stie numarul de telefon mobil . poate mil spuneti si mie . pentru ca am problema cu un fibrom uterin . Domnul sa va ajute pe toti care imi dati aceasta informative pe adresa mea de internet (nikibogdan167@yahoo.ro) .

doctor Nicodim Ovidiu medic ginecolog spitalul militar
De Niki bogdan pe 06 Martie 2018

daca ma poate ajuta cineva . cu numarul de mobil al Doctorului Nicodim de la spitalul militar pentru o problema de sanatate ( fibrom uterin) . domnul sa va dea sanatate pentru cea care poate sa imi dea numarul te telefon al doctorului .

Un om de nota 10 cu felicitari
De Bogatu Monica pe 20 Decembrie 2017

Un om, un profesionist de nota 10.

Nota 10 dr nicodim ovidiu
De Daniela capeneata pe 21 Octombrie 2016

Recomand cu incredre acest om prietenos si cald care din punct de vedere profesionist este de nota 10.Am operat-o pe mama mea in data de 14.10.2016 la san unde a avut parte de o operatie foarte mare dar cu rezultate exceptionale datorita profesionalismului de care da dovada d-nul doctor.
Multumim pentru tot!

Super doctor si OM !
De Sulfineanu Mihai pe 20 Martie 2016

Profesionist desavirsit .

O echipa de suflet
De Stihi Mihaela pe 05 Ianuarie 2016

Am fost operata in data de 02 iunie 2011 de catre acest medic. Un OM cu suflet, care nu asteapta nimic de la nimeni. Un OM pentru toate femeile, indiferent de stare materiala. Un OM care te trateaza ca pe cineva cunoscut de o viata. Un OM care stie sa asculte si sa te indrume. Ii multumesc lui Dumnezeu ca l_a adus pe pamant. Ii multumesc acestui OM - doctor Nicodim Ovidiu pentru ca exista pentru ca pot si eu sa mai exist.Multumesc domnule doctor! Sa va dea Dumnezeu viata lunga si putere de munca. Daca existati dumneavoastra, exista si alte multe femei. Doamne ajuta-i acestui OM.

Contact Dr. Nicodim Ovidiu

Adresa

Mircea Vulcanescu, 88, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.319.3051 / 021.319.3030
Site www.scumc.ro
Email rel_publice@scumc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari