Dr. Neumann Oana
48 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Neumann Oana

Dr. Neumann Oana medic primar obstetrica - ginecologie, Medcenter Iasi.

Dr. Neumann Oana medic primar obstetrica - ginecologie, Medcenter Iasi.

ginecologie

ginecologie

Medcenter Iasi

vineri: 17:00 - 19:00;
sambata: 09:00 - 11:00

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0332.405.266 / 0232.213.931

Ai folosit serviciile Dr. Neumann Oana?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Neumann Oana
De Andreea pe 20 Mai 2018

Are cineva un numar de telefon de-al doamnei doctor sau puteti sa-mi spuneti daca unde are cabinet?

Feriti-va de acest monstru
De Natalia pe 26 Februarie 2016

Am avut cea mai urata experienta din viata amea cu aceasta persoana fara educatie, insensibila, lipsita de omenie si total neprofesionista. Sarcina este un moment in care suntem poate mai sensibile, dar medicii sunt cei care ar trebui sa inteleaga cel mai bine acest lucru, din pacate acest monstru nu are nici un fel de intelegere, nici bun simt si cu atat mai putin, grija de voi. Sunt si eu de parere ca isi scrie singura comentariile apreciative, nu este posibil sa apreciezi acest monstru. Daca tineti la voi, feriti-va de ea!

Dr.Neumann Oana- foarte foarte bun specialist
De Marinica Maftei pe 25 Septembrie 2014

Victor al meu are 1,5 ani si e vioi, vesel,voinic asa cum toti copiii ar trebui sa fie. A fost adus pe lume de doamna doctor Oana Neumann prin cezariana si ma bucur ca a fost dumneaei acolo sa faca asta si ca a avut grija de sarcina mea.

Este un exemplu rar de profesionalism, rabdare (am intrat cu puls 180 in sala de operator si a stiut sa gestioneze frica mea), dragoste! Din partea mea are tot respectul!

In plus, nu mi-a cerut nici un leu si nici nu a asteptat sa mi se facÄ? rau sau sa ma chinui ca sa primeasca! Nota 10 cu plus! Sper ca daca voi mai ramane insarcinata si a doua oara sa imi fie tot doamna Oana medicul principal.

O doctorita buna
De Roxana pe 21 Iulie 2014

Mi-a fost recomandata de o prietena, sunt la prima sarcina, am 12 saptamani, pana acum s-a dovedit foarte grijulie, stie sa-ti explice pe intelesul tau, si e destul de modesta la primit atentii. Nota 10 din partea mea!

Cezariana
De Andreea pe 25 Decembrie 2013

A facut cineva cezariana cu dna dr.?

Un medic exceptional
De Mihaela pe 13 Decembrie 2013

Dupa lungi cautari in randul medicilor din Iasi, am ales-o pe d-na doctor pentru a-mi supraveghea sarcina si nasterea bebelusului meu, pentru ca a stiut sa ma asculte, mi-a recomandat ceea ce trebuia, stiind sa se impuna cu profesionalism atunci cand a fost cazul, m-a sustinut moral si a dovedit ca este un medic cu foarte multa experienta, acumulata in anii petrecuti ca medic de spital. Precizez ca sarcina mea nu a fost una usoara, ci cu diverse complicatii pe parcurs, pe care d-na doctor a stiut sa le gestioneze. Acum, am un bebelus sanatos si minunat, pentru care ii multumesc!

Dr. Neumann Oana - un medic de 5 stele
De Dana pe 24 Octombrie 2013

Este un medic si un om deosebit, care te trateaza ca pe un prieten, cu multa caldura, competenta si respect si cu care ai curajul sa discuti despre problemele tale, sa pui intrebari si sa primesti raspunsuri pe intelesul tau. Toate diagnosticele pe care mi le-a pus au fost extrem de corecte, iar tratamentele au fost eficiente si cu rezultatele scontate. Din perspectiva mea: un medic de 5 stele!

Dr. Neumann Oana
De Andreea pe 05 August 2013

Un doctor care a prescris anticonceptionale unei paciente cu amenoree, fara a face in prealabil un dozaj hormonal, este egal cu 0 in fata mea! Bineinteles ca dupa ce am intrerupt tratamentul, amenoreea s-a reinstalat! Si uite asa m-am intoxicat cu anticonceptionale degeaba!

Doctor foarte bun
De Nico pe 28 August 2012

Pana acum, mi se pare un doctor foarte bun, si de fiecare data cand am avut nevoie am sunat-o, i-am trimis mesaj si mi-a raspuns cu drag si de fiecare data cand am fost la control s-a purtat foarte frumos cu mine si o singura data i-am dus o cutie cu bomboane atat.

Mai mult decat un doctor.
De Luminita pe 09 August 2011

Am nascut doi copii, chiar daca la primul nu a putut sa ma asiste, din motive de politica spitaliceasca, m-a incurajat si recomandat spre a-mi fi bine, desi nu ne vazusem prea des (erau multi, multi km.la mijloc) pe toata perioada spitalizarii mi-a fost prietena de care aveam nevoie. Acum, in iulie, cand am nascut, cu dumneaiei, m-a facut sa regret ca nu sunt din Iasi s-o mai revad, ca nu-i sunt prin preajma, sa-mi dea un strop din energia si din rabdarea ei. Este un medic deosebit, un prieten, un om, as putea sa continui laudele dar, nu pot decat sa astept sa revad Iasul.

Contact Dr. Neumann Oana

Adresa

Gari, 22, Iasi, Iasi

Telefon 0332.405.266 / 0232.213.931
Site www.medcenter.ro
Email iasi@medcenter.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari