Dr. Negura Cristian
27 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Negura Cristian

Dr. Negura Cristian medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi.

Dr. Negura Cristian medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Spitalului Arcadia din Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spital Arcadia Iasi

pentru programari si informatii generale, apelati numarul de Call Center, 0232.920 sau la adresa de e-mail: info@arcadiahospital.ro

Ai folosit serviciile Dr. Negura Cristian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr.Negura
De Cristina I pe 25 Mai 2017

Buna ziua.Imi poate spune cineva daca dl. dr. asista la nasteri intr-un spital de stat sau privat?

Dr. Cristian Negura
De Elena pe 16 Martie 2017

Eu am fost pacienta dumnealui si tot timpul m-a tras sa imi faca ecografie la privat. Eu platesc taxe la stat pentru asigurarea medicala si dumnealui ma trage la fiecare ecografie lunara la privat. Ar putea sa zica ca asteapta ceva in schimb cand merg la spital.
Eu l-am schimbat cu o alta doamna doctor de care sunt foarte multumita (tot de la acelasi spital), cu care a nascut si alta prietena de a mea si pe care nu a chemat-o la particular decat pentru dublu test si morfologii, restul consultatiilor nu a platit 1 (un) singur leu.
Deci, daca va ganditi sa il alegeti pentru monitorizarea sarcinii, pregatiti-va multi bani. Sumele platite doar pentru consultatiile lunare va asigura mobilierul si pampersul copilului pentru cel putin 1 an de zile.

Operatie
De Luminita pe 08 Ianuarie 2017

Doamnelor, am si eu o intrebare care necesita raspuns urgent. A facut cineva histerrctomie cu anexectomie la dr. Negura? Cum este sub aspect profesional ca si chirurg?

DrNegura Cristian
De Diana pe 12 Noiembrie 2016

Buna seara,am si eu o mica intrebare,cine a mai nascut prin cezariana cu d-nul dr, cat ajunge o cezariana are pret fix?multumescTDWGs

Dr. Cristian Negura
De Loredana pe 15 Septembrie 2016

Dragelor,
Daca poate exista un medic, un psiholog si un suflet de om minunat, acela este Dr. Cristian Negura.
Desi am o iminenta de avort, acest suflet de om m-a tinut azi de mana si mi-a vorbit de parca am fi fost rude sau de parca ma astepta.
Cunostintele medicale si empatia care o arata pentru fiecare persoana in parte, fac din acest minunat om, o comoara medicala.
Tot respectul pentru cel mai bun dintre cei mai buni.

Dr. Negura Cristian
De Irina elena pe 05 Noiembrie 2013

Este OM in primul rand, calitate pe care nu o mai intalnesti in ziua de astazi la ceilalti dr din pacate, vorbeste calm, explica cu lux de amanunte, nu pleci de la el fara sa stii cum sta treaba, e comunicativ, rabdator si un medic foarte bun, eu, personal sunt multumita si il recomand din toata inima!

Dr. Negura Cristian
De Anca pe 31 Iulie 2013

Am nascut recent cu domnul doctor Negura Cristian o fetita superba si vreau sa spun ca este un om de inalta calitate cum rar in ziua de astazi mai poti gasi. Mi-a supravegheat cu mare atentie si interes sarcina timp de noua luni si m-a asistat la nastere. Nu am cuvinte decat de lauda la adresa lui, o persoana minunata, calma, delicata care stie cum sa vorbeasca cu pacientul sau. Cu siguranta cine va merge la el nu va pleca din cabinetul sau nelamurit. Il recomand oricui cu cea mai mare placere pentru ca este o persoana de incredere pe care te poti baza. Ii urez multa putere de munca, sanatate si sa ramana mereu asa, o persoana blanda, sincera care vrea sa ajute omul. Va multumesc domule doctor pentru tot ce ati facut pentru mine si va doresc tot binele din lume!

Dr. Negura Cristian
De Diana pe 16 Iulie 2013

Doamnelor cele care ati nascut cu dl dr. Negura Cristian, imi puteti spune si mie daca lucreaza in spital de stat in Iasi sau privat? Am fost de cateva ori la el, dar nu am apucat sa-l intreb. Va rog sa ma lamuriti si cam cat ar lua la o cezariana. Nu exista dr. mai bun decat el. Oricat ai cauta.

Dr. Negura Mihai Cristian
De Iulia_25 pe 27 Ianuarie 2013

Nu pot decat sa multumesc Bunului Dumnezeu ca mi-a oferit sansa de a intalni acest om exceptional, un adevarat profesionist, dar totodata si un OM cum rar iti este dat sa intalnesti. Ieri am avut programare la dumnealui in Falticeni si pot sa spun ca in sfarsit am gasit omul cu care se poate lucra si care mi-a redat increderea ca in curand voi putea deveni si eu mamica dupa o sarcina pierduta. Niciodata nu vei pleca din cabinetul dumnealui fara raspunsuri si lamuriri la toate intrebarile, sustinere, respect, comunicare, incredere astea sunt cateva dintre calitatile ce le veti regasi la domnul doctor Negura Mihai Cristian. Ii doresc multa sanatate, putere de munca si tot binele din lume!

Medici cu traditie din tata in fiu
De Diana pe 09 Noiembrie 2012

Tatal doctorului Negura Cristian, tot ginecolog, dr. Negura Mihai a mosit-o pe mama mea cand m-a nascut pe mine. Mama imi spunea ca era cel mai bun medic ginecolog din Iasi, un excelent specialist si un OM de mare omenie. M-am nascut in ajunul Craciunului, prematur, iar dr. Negura Mihai a venit la maternitate chiar si in ziua de Craciun sa se intereseze de mama si de mine. Sa dea Dumnezeu ca si fiul sau dr. Negura Cristian sa isi faca profesia la fel de constiincios ca si tatal sau.

Contact Dr. Negura Cristian

Adresa

Cicoarei, 2, Iasi, Iasi

Reper In zona Galata
Telefon 0232.920
Site www.arcadiahospital.ro
Email info@arcadiahospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari