Dr. Negrini Rodica
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Negrini Rodica

Dr. Negrini Rodica medic primar obstetrica ginecologie, doctor in medicina, Cabinet Medical Dr. Negrini Rodica.

Dr. Negrini Rodica medic primar obstetrica ginecologie, doctor in medicina, Cabinet Medical Dr. Negrini Rodica.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Cabinet Medical Dr. Negrini Rodica

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0744.556.662 / 0259.431.611

Ai folosit serviciile Dr. Negrini Rodica?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Nota 10
De RUS RODICA pe 13 Ianuarie 2014

Am nascut 2 copii cu cezariana 2010 si 2012 si vreau sa va spun ca totul a fost ok din toate punctele de vedere, am auzit si eu multe povesti, dar stiti cum e nu toti suntem la fel.

Buna!
De B. Tunde pe 10 August 2012

Eu am nascut 2 copii cu doamna doctor [ 2001,2006],iar parerea mea este una foarte buna.
Desigur am auzit si eu tot felul de lucruri negative,insa imi vine greu sa le cred,deoarece experienta mea personala a fost una pozitiva ...Am fost monitorizata continu,deoarece am avut niste probleme cu tensiunea si cu greutatea,iar dansa m-a indrumat spre o gramada de analize,pe care eu le facea intotdeauna.Si ca rezultat amandoi copii s-au nascut sanatosi.Pe langa faptul ca e un medic bun si ca persoana mi s-a parut una foarte amabila si foarte simpatica.De la mine are nota 10!

Parere foarte buna
De Camelia pe 26 Martie 2012

Parerile mereu sunt impartite, stiu ca inainte sa nasc si eu cautem pe net informatii, pareri si comentarii despre dna dr. Negrinii, ceea ce pot spune este ca eu am fost foarte multumita. Am nascut in martie 2011 cu cezariana dupa 41 de saptamani, iar dna Negrini a venit si sambata si duminica de acasa ca sa mi schimbe pansamentul, in plus de fiecare data cand mergeam la control la cabinet mi se dadea o ecografie printata cu toate datele bebelusului semnata si stampilata. Multumita doamnei dr. am dus sarcina la termen si am nascut un baietel sanatos si frumos!

Dr. Negrini Rodica
De Cheregi irina pe 22 Mai 2011

Este um medic foarte bun la care ma indrumat Dumnezeu, si datorita ei am reusit sa raman insarcinata, si sa duc sarcina pana la bun sfarsit. La care rezultatul nu a putut fi altceva decat un copil sanatos si cu o greuteae de 4,100. Multumesc ei din toata inima. Cu siguranta parerile sunt diferite, a mea e una cat se poate de buna.

Dr. Negrini Rodica
De Lynn21 pe 28 Ianuarie 2011

Sunt foarte multumita de doamna doctor, este o profesionista in tot ceea ce face in meseria ei din toate punctele de vedere.

Contact Dr. Negrini Rodica

Adresa

Teatrului, 6, Bihor, Oradea

Telefon 0744.556.662 / 0259.431.611
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari