Dr. Necula Luminita
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Necula Luminita

Dr. Necula Luminita medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinet Obstetrica Ginecologie Ana Stoian si Luminita Necula.

Dr. Necula Luminita medic primar obstetrica - ginecologie, Cabinet Obstetrica Ginecologie Ana Stoian si Luminita Necula.

ecografie;
sterilitatea cuplului conjugal.

obstetrica - ginecologie

Cabinet Obstetrica Ginecologie Ana Stoian si Luminita Necula

program cabinet:
luni - vineri: 10:00 - 18:00;
sambata: 09:00 - 13:00;

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0234.511.522 / 0740.227.982

Ai folosit serviciile Dr. Necula Luminita?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr
De Cristina Paduraru pe 24 Ianuarie 2018

Doamna Dr Necula este un medic cum putini am intalnit. Se vede ca isi iubeste meseria, in consecinta o face cu dedicatie si profesionalism maxim. Genul de medic care iti intra in suflet de la prima interactiune.

Dr. Necula Luminita
De Cristina bacau pe 14 Februarie 2011

Sunt o pacienta de 2 ani a doamnei dr. Necula Luminita este o persoana foarte buna, ar trebuii sa fie toti doctorii ca ea, ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine. Cu stima si respect.

Contact Dr. Necula Luminita

Adresa

Stefan cel Mare, 24E, Bacau, Bacau

Telefon 0234.511.522 / 0740.227.982
Site www.ginecologie-stoiannecula.cifnet.ro
Email marisse2008@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari