Dr. Neamtu Radu-Lucian
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Neamtu Radu-Lucian

Dr. Neamtu Radu-Lucian, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

Dr. Neamtu Radu-Lucian, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova

0251.132.498

Ai folosit serviciile Dr. Neamtu Radu-Lucian?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Neamtu Lucian Radu - cel mai bun ginecolog
De Saftoiu Mihaela pe 24 Decembrie 2017

Am nascut ambii copii,prin cezariana,cu d-nul dr. Neamțu din Craiova.este un medic si un om extraordinar!nu am avut deloc probleme nici în timpul nasterii,nici dupa,ma simt foarte bine,si asta datorita dumnealui pentru că m-a operat extrem de bine,cu atentie si profesionalism.pe perioada sarcinilor am avut probleme medicale iar dumnealui m-a îngrijit foarte bine si s-a preocupat să fim ok atat eu cat si copii...e un medic disponibil mereu dacă pacientul are nevoie,putând fi sunat la orice ora,si chiar se implica si depune eforturi la fiecare caz in parte,si gaseste mereu solutii dacă apar probleme...daca vreti o sarcina si o nastere lipsite de griji,vi-l recomand!!!

Dr Neamtu -Radu-Lucian
De Liana pe 25 Ianuarie 2015

Am nascut cu dansul prin cezariana, desi am fost urmarita de altcineva si am fost la un pas de a-mi pierde viata.

Cezariana
De Buncea crina pe 21 Noiembrie 2014

Un om extraordinar, aproape de pacienta, comunicativ. Sa ii dea Dumnezeu emulta sanatate si multi ani de profesie. Mii de multumiri!

cel mai bun
De Sfetcu Anca pe 28 Februarie 2013

Am nascut in 2004. Am o cezariana executata impecabil. Aproape ca nici nu se observa,pare mai degraba o zgarietura. Este medicul care este aproape de pacienta si care poate fi deranjat oricand.
Bravo lui.............

Adresa si telefon cabinet
De Anonymus pe 21 Aprilie 2012

Str. Unirii bl 46- vis a vis de Minerva
luni, mi - 17:00 - 20:00
vineri - 14:00 - 17:00
sambata - 10:00 - 12:00
telefon 0744.621.604

Dr. Neamtu Radu-Lucian
De Andrada pe 05 Iunie 2010

Am nascut cu dansul, desi am fost urmarita de altcineva in timpul sarcinii. Un om extraordinar, o cezariana fara probleme, realizata impecabil!

Cel mai bun medic ginecolog
De Mihaela olteanu pe 18 Mai 2010

Am fost operata de d-nul dr. Neamtu in 2008 de prolaps uterin si chist dermoid. Nu mi-a pretins nicio suma de bani si nu si-a luat mana de pe mine pana nu m-am vindecat! Vreau sa-i multumesc din toata inima domnului dr. si sa-i urez ani multi si sanatate si sa ajunga cat mai sus pe scara ierarhica a medicilor pentru ca merita din plin!

Contact Dr. Neamtu Radu-Lucian

Adresa

Maresal Ion Antonescu, 60, Dolj, Craiova

Telefon 0251.132.498
Site www.scjuc.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari