Dr. Neagu Manuela
35 opinii
Medic:
specialist infertilitate
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Neagu Manuela

Dr. Neagu Manuela medic specialist obstetrica - ginecologie, asistent universitar.

Dr. Neagu Manuela medic specialist obstetrica - ginecologie, asistent universitar.

obstetrica - ginecologie

sectia obstetrica - ginecologie IV

Spitalul Clinic de Obstetrica - Ginecologie Dr. Panait Sarbu

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88

Ai folosit serviciile Dr. Neagu Manuela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Super doctor
De Georgeta Mabrouk pe 25 Ianuarie 2017

Eu sunt pacienta doamnei doctor Neagu Manuela, am si născut cu dumneai o fetiță prin cezariană în anul 2013.Nu am avut nicio problema nici pe parcursul sarcinii,nici la naștere,si nici dupa nastere.De asemenea fetiță s-a născut perfect sănătoasă.Doamna doctor Neagu Manuela este un doctor foarte priceput cu multă experiență Dar si un om deosebit,comunica mult cu pacienții,le explica, si empatizeaza cu pacienții.Este o fire caldă, vesela,um doctor in preajma căruia vrei sa fii ca pacient si la care vrei sa te întorci.Recomand cu mare sinceritate, multă încredere și respect pe această doamnă doctor tuturor pacientelor care vor să aibă nu numai un doctor ci și un om minunat alături.Si nu în ultimul rând doamna doctor nu se uita la banii nimănui,nu fumează,ci se uita in sufletul omului.

Dr. Neagu Manuela
De Camelia Pitpiiac pe 23 Mai 2013

Am aflat intamplator de aceasta dna doctor. Sunt insarcinata in 10 saptamani si am fost la control si mi s-a parut foarte buna. Nu consider ca vrea bani asa cum au spus celelalte foste paciente pentru ca mie mi-a facut fisa de internare de o zi ca sa nu platesc.

O doctorita de aur
De Ramona pe 22 Mai 2012

Doamna Manuela Neagu a fost cea care a urmarit evolutia sarcinii mele care a dus la nasterea unui superb baiat acum 4 ani. In cazul in care va mai aparea alt copil tot pe mana doctoritei Neagu voi merge. Tot respectul pentru dedicatia cu care isi face meseria. Pentru cele care au venit cu acele remarci rauvaitoare le spun sa verifice cu atentie numele celei care le-a asistat. Nu am vazut tigara in mana acestei doctorite de aur si nici cuvinte urate adresate pacientelor. O recomand cu caldura si urmariti-va sarcina periodic.

Drept la replica
De Gina pe 16 Martie 2012

Cand ai fost consultata de dansa tu erai acolo? Sigur ai fost consultata de dumneaei? Sunt foarte multe semne de intrebare de pus cu privire la tine, de unde esti? Te rog priveste putin aprecierile de 100%. Presupun ca acolo vorbesc cele care chiar au fost consultate de dansa, rusine de cele comentate de tine, cat despre afirmatiile ca o are pe mama sa nu are nicio legatura cu faptul ca stie sa fie om. Astfel de doamne le recomandam si celor mai sarace mame precum si celor mai exigente mame. Mergeti pe mana acestor minunate doctorite. fam. Mostenaru multumeste celor doua doamne doctor.

Dr. Neagu Manuela
De Mihaela pe 09 Februarie 2012

Se scriu atatea minciuni pe acest forum! Cum poate spune aceasta "pacienta" pe nume Ionela Despronie ca trebuia sa isi faca o ecografie din proprie initiativa deoarece dn dr. ar fi spus ca nu este nevoie de eco pana la sapt 22-24, cand la toate consultatiile doamna dr. face ecografii, atat la gravide, cat si la pacientele normale si le explica cu lux de amanunte? Tind sa cred ca toate rautatile spuse pe acest forum nu sunt ale pacientelor, ci ale unor persoane invidioase. Am nascut cu dumneaei in urma cu doi ani si jumatate, iar acum imi urmareste a doua sarcina. Iar vis-a-vis de faptul ca nu i-a cerut toate analizele necesare pt sarcina, din nou o contrazic, pt ca cere sa se faca foarte multe analize. Am ajuns la dna. dr. la recomandarea unei foste paciente si la randul meu am recomandat-o prietenelor mele care au nascut cu dna dr Manuela Neagu copii sanatosi si au fost, ca si mine, foarte multumite.

Dr. Neagu Manuela
De MARICESCU RAMONA pe 27 Ianuarie 2012

Eu si inca doua colege am nascut cu dansa, este cu adevarat medic. Tin sa mentionez ca Dana nu este omul care sa-si faca meseria pentru banii. Am nascut prin cezariana miercurea cu toate ca eu am vrut natural, baiatul meu s-a intors, iar ultima solutie a fost cezariana. Dansa nu a cerut nimic, abia in ziua cand am plecat din spital doamna doctora abia mi-a primit un buchet de flori.

Dr. Neagu Manuela
De Maricescu ramona pe 27 Ianuarie 2012

Si eu am nascut, acum cinci ani cu Dr. Neagu Manuela, pot sa spun ca este mai mult decat un medic. Am nascut o minune de baiat, prin cezariana, iar dansa a fost tot timpul alaturi de mine. Este un adevarat medic si ii multumesc din suflet. Atunci ma numeam Burtan.

O recomand din suflet pe d-na doctor Manuela Neagu
De Andra Predescu pe 24 Ianuarie 2012

Fetita mea traieste datorita d-nei dr. Manuela Neagu, care si-a dat seama la o ecografie de rutina ca bebe nu se mai alimentase de aprox. 2 sapt. Am fost operata de urgenta si am nascut o minune de fetita de aproximativ 2 kg, perfect sanatoasa. D-na doctor a inceput sa suspecteze faptul ca bebe nu avea greutatea normala, inca din luna a sasea, motiv pentru care m-a trimis sa-mi fac toate investigatiile necesare, tinandu-ma sub atenta ei supraveghere in permanenta. Fetita mea are acum 2 ani, este o minune de copil, asa ca nu am cum sa-i fiu decat recunoscatoare si sa-i multumesc d-nei dr. pentru tot ce a facut pentru noi.

O doamna doctor super!
De Florina pe 07 Decembrie 2011

Este o doctorita extraordinara. Este atat de important sa simti aproape de tine doctorul care iti urmareste sarcina si cu care nasti. Doamna doctor a fost langa mine 100% in aceste momente. Este extraordinara si o recomand din tot sufletul.

Dr. Neagu Manuela
De Andreea Costiniuc pe 20 Iulie 2011

Nici experienta mea nu o recomanda pe doamna doctor Manuela Neagu. Avida dupa bani, nepriceputa, mereu grabita, tot timpul cu tigara in gura, vorbeste foarte urat, tipa la paciente. Are noroc ca-i mama ei medic in spital si i-a aranjat postul de medic, ca altfel doi bani nu face, nici profesional, dar nici uman.

Contact Dr. Neagu Manuela

Adresa

Calea Giulesti, 5, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.316.12.81 / 021.316.12.83 / 021.316.12.87 / 021.316.12.88
Site www.spitalpsarbu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari