Dr. Nastase Serban
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Nastase Serban

Dr. Nastase Serban medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Municipal Campulung Muscel.

Dr. Nastase Serban medic primar obstetrica - ginecologie, Spitalul Municipal Campulung Muscel.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Municipal Campulung Muscel

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0248.510.100 / 0248.511.102 / 0248.511.114

Ai folosit serviciile Dr. Nastase Serban?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

UN DOCTOR EXTRAORDINAR!
De MUȘAT GEORGETA 2016 pe 21 Ianuarie 2016

Un adevărat profesionist, care s-a comportat excepționl, nu ma refer doar la mine ci cu toți pacienții, nu face nicio discriminare și rar mai vezi atâta devotament!Deși se spun și lucruri urâte despre medici, mi-a dat Dumnezeu ocazia să văd că nu este așa, E UN INGER, UN SALVATOR DE VIEȚI! Mii de mulțumiri pentru operația reușita din 08.10 2015 și pentru tot sprijinul acordat!

Un om minunat
De Scarlat elena pe 29 August 2014

Desi, sunt din Mioveni, as fi putut naste in Pitesti, dar am nascut la C-lung cu domnul doctor, este un doctor minunat, un doctor cum rar intalnesti.

super
De Andrei cristina pe 26 Aprilie 2014

domnul doctor nastase este om inainte de o fi medic,un adevarat profesionist

Un doctor extraordinar
De Cojocari ruxandra pe 31 Iulie 2013

Un doctor minunat, dedicat intru totul muncii sale.

Dr. Nastase Serban
De Pacienta pe 14 Ianuarie 2011

Un pasaport catre succes.

Contact Dr. Nastase Serban

Adresa

Dr. Costea, 8, Arges, Campulung

Telefon 0248.510.100 / 0248.511.102 / 0248.511.114
Site www.smcm.ro
Email spital.campulung@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari