Dr. Nagy Stefan Barna
2 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Nagy Stefan Barna

Dr. Nagy Stefan Barna medic primar obstetrica - ginecologie, competenta ecografie in obstretica - ginecologie, Spitalul Orasenesc "Dr. Valer Russu" Ludus.

Dr. Nagy Stefan Barna medic primar obstetrica - ginecologie, competenta ecografie in obstretica - ginecologie, Spitalul Orasenesc "Dr. Valer Russu" Ludus.

obstetrica - ginecologie

sectia obstetrica - ginecologie + compartiment neonatologie

Spitalul Orasenesc "Dr. Valer Russu" Ludus

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 0265.411.218

Ai folosit serviciile Dr. Nagy Stefan Barna?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Este un medic bun
De Csabi pe 02 Septembrie 2014

Domnul Dr. Nagy Barna Stefan este un specialist foarte bun. Pe langa asta si ca om este un adevarat Domn. Are rabdare cu pacientele explica pe intelesul tau. Ne-a dat si nr de mobil pentru a-l putea contacta in orice situatie. Tarifele sunt acceptabile. Este unul din putini medici buni pe infertilitate din Romania. Momentan lucreaza la NB med pe Ion Dumitrache si la Clinica de Reproducere din Sangeorgiu de Mures. Multa sanatate va dorim.

Dr. Nagy Stefan Barna
De Iulia pe 22 Aprilie 2011

Este un doctor foarte bun cu multa rabdare explica orice cu calm si cu inteles, este atent cu pacientele. Daca macar 50% din medici dn Romania ar fi ca si domnul doctor romani ar fi mai multumiti.

Contact Dr. Nagy Stefan Barna

Adresa

Policlinicii, 31, Mures, Ludus

Telefon 0265.411.218
Site www.spital-ludus.go.ro
Email spludus@ludusnet.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari