Dr. Muresan Cezara
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular
; clinica

Dr. Muresan Cezara

Dr. Muresan Cezara medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

Dr. Muresan Cezara medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Clinica President din Timisoara

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0256.430.047 / 0356.465.841 / 0734.557.755

Ai folosit serviciile Dr. Muresan Cezara?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dezamagire totala!
De Andrei pe 21 Februarie 2018

Astazi sotia mea la ora 17 s-a prezentat la doamnda doctor pentru o banala biopsie din care s-a ales cu o hemoragie de toata frumusetea in mometul acesta in care scriu sotia mea a ajuns la urgenta Bega, toata stima domnului Tanasescu pentru tot ajutorul acordat! Nu recomand aceasta doctorita, sondajele spun ca 1% din cazuri de biopsie pot sa ajunga la hemoragii si complicatii, trage-ti voi concluzii aici! Am sunat-o pe aceasta doctorita sa ii spun ca e o problema si sa dovedit ofensata ca o deranjez la ora 22 si ca e normal sa sangereze! E normal da nu in halul acela! Imi pare rau ca in secolul nostru mai avem asa incompetenta!

Dr. Muresan Cezara
De Teebeeque pe 21 Martie 2013

La inceput, am mers cu incredere la doamna doctor, dar din nefericire pe parcurs ne-am dat seama de lipsa de respect, lipsa de profesionalism si nepasarea care se ascunde in spatele limbajul pompos si prietenos, atat in discutiile purtate cu doamna doctor cat si cu sotul dansei. Sarcina cu probleme, doua controale in 6 luni (ba nu era doamna in tara, ba cu probleme, amanari peste amanari etc), cand a aparut problema parca nu mai avea chef sa se ocupe de noi. Daca vrea cineva un sfat bun, sa caute alt doctor de specialitate care macar se comporta ca un om si daca apar probleme ai la cine sa apelezi. Sincer abia astept sa ma confrunt cu ei si live. Nu se poate sa lasi oamenii chiar asa cu problemele lor si sa nu iti pese de ce se intampla.

Dr. Muresan Cezara
De Camelia pe 06 Iunie 2011

Nu stiu despre ce dotari proaste vorbesti, dar la ea la cabinet este totul modern facut. Eu am nascut cu ea si am fost urmarita de doamna Cezara pe toata perioada sarcinii si nu pot spune decat lucruri bune. Sta cu fiecare de vorba, nu te grabeste si poti sa o intrebi orice.

Dr. Muresan Cezara
De Nicoleb_2004 pe 15 Aprilie 2011

Vreau sa spun ca doamna doctor Cezara Muresan este o doamna foarte deosebita, iti explica totul. Numai profesionalism!

Dr. Muresan Cezara
De Oana pe 24 Noiembrie 2010

Lipsa totala de profesionalism, dotari de pe vremea comunismului si o atitudine care te face sa vrei sa fugi cat vezi cu ochii nicidecum sa te simti confortabil. Mai cunosc inca 2 persoane care au trecut prin aceeasi experienta ca si mine. Un sfat sincer, cautati alt ginecolog.

Contact Dr. Muresan Cezara

Adresa

Franyo Zoltan, 6, Timis, Timisoara

Telefon 0256.430.047 / 0356.465.841 / 0734.557.755
Site www.maternitate-privata.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!