Dr. Munteanu Mihai
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Munteanu Mihai

Dr. Munteanu Mihai medic specialist obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Nova Vita.

Dr. Munteanu Mihai medic specialist obstetrica - ginecologie, Centrul Medical Nova Vita.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Nova Vita

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0265.266.112 / 0365.430.330

Ai folosit serviciile Dr. Munteanu Mihai?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Super doctor
De Campian cr pe 15 Aprilie 2014

Operatia mea de cezariana are 5 zile si e cicatrizata deja, arata ca un fir de ata alb. A fost facuta de dr. Munteanu. Nu am avut nicio durere dupa operatie si fetita e in stare perfecta. Fara cuvinte!

Medic de 5 stele
De Delia Popa pe 28 Decembrie 2011

Este un medic de 5 stele! Am beneficiat de serviciile dansului si sunt foarte multumita de modul de comunicare, de implicarea in rezolvarea problemei pentru care te trateaza,de calmul si disponibilitatea cu care iti explica totul.Desigur conteaza si conditiile materiale in care esti tratat insa daca personalul care o face nu pune suflet. Il recomand cu toate increderea!

Il recomand cu multa caldura. Este o dovada a profesionalismului si daruirii.
De FLORENTINA pe 29 Noiembrie 2011

Il recomand cu multa caldura. Este o dovada a profesionalismului si daruirii.

Dr. Munteanu Mihai
De Claudia pe 20 Octombrie 2011

Este cu adevarat un medic si un om minunat. Este foarte tanar si poate si de aceea are atat de multa rabdare. Nu pleci de la dansul fara toate raspunsurile pe care le doresti.

Dr. Munteanu Mihai
De Adina pe 28 Decembrie 2010

Mi-a placut foarte mult ca medic, a avut rabdare sa imi explice totul, chiar daca a durat mai mult de o ora si totul a fost pe intelesul meu. Este o persoana minunata, pe langa faptul ca este un doctor excelent! Il recomand cu caldura!

Contact Dr. Munteanu Mihai

Adresa

Liviu Rebreanu, 29, Mures, Tirgu Mures

Telefon 0265.266.112 / 0365.430.330
Site www.nova-vita.ro
Email receptie@novavitasan.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari