Dr. Munteanu Daniela Cristina
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Munteanu Daniela Cristina

Dr. Munteanu Daniela Cristina medic primar obstetrica - ginecologie, competenta colposcopie si citodiagnostic, echografie obstetricala si ginecologica, histeroscopie.

Dr. Munteanu Daniela Cristina medic primar obstetrica - ginecologie, competenta colposcopie si citodiagnostic, echografie obstetricala si ginecologica, histeroscopie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Sanador

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9699

Ai folosit serviciile Dr. Munteanu Daniela Cristina?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

DR. MUNTEANU DANIELA UN MEDIC EXCEPTIONAL !!!
De ELENA pe 02 Mai 2018

UN MEDIC , CARE TE RESPECTA SI ISI DA INTERESUL SA ITI FIE BINE. AM RAMAS PROFUN IMPRESIONATA DE FELUL IN CARE MI-A VORBIT SI MI-A EXPLICAT OPTIUNILE. O RECOMAND CU CALDURA PENTRU CA ESTE UN MEDIC ADEVARAT SI FOARTE UMAN! TOT RESPECTUL PENTRU ACEST OM MINUNAT! DUMNEZEU SA O AIBA IN PAZA SI SA II DEA MULTA SANATATE!!

un medic si o doamna adevarata
De Alina pe 12 Iunie 2015

Am nascut cu dansa in 2014 si ii sunt profund recunoscatoare pentru toata atentia atat pe perioada sarcinii cat si la nastere,recomand din toata inima

Un Om, un medic adevărat!
De Loredana pe 30 Martie 2015

Recomand cu sinceritate acest medic. Nu sunt suficiente cuvintele pentru acest Om!

Super
De Valicris2005 pe 09 Februarie 2012

E o doctorita buna, acum o puteti gasi la ogifurom in Ploiesti in bloc cu Panaceea.

Dr. Munteanu Daniela Cristina
De Anca banita pe 06 Mai 2011

Tot respectul si-am spus tot!

Dr. Munteanu Daniela Cristina
De Ionescu carmen pe 17 August 2010

Are dreptate doamna de mai sus, numai cuvinte de lauda, am nascut cu dansa, mi-a urmarit sarcina de la inceput, a fost extrem de grijulie si de atenta. Va sfatuiesc, doamnelor, sa va duceti la dansa. Acum e la Polizu in Bucuresti. Am toata increderea in dumneaiei.

Dr. Munteanu Daniela Cristina
De Toma diana pe 29 Mai 2010

E un doctor super, competent, dedicat, grijuliu, analitic numai cuvinte de lauda.

Contact Dr. Munteanu Daniela Cristina

Adresa

Bulevardul Decebal, 1, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.9699
Site www.sanador.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!