Dr. Munceanu Mircea
9 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Munceanu Mircea

Dr. Munceanu Mircea, medic obstetrica-ginecologie, Satu Mare.

Dr. Munceanu Mircea, medic obstetrica-ginecologie, Satu Mare.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

CMI Dr. Munceanu Mircea, Satu Mare;
Spitalul Judetean Satu Mare;

0722.77.11.87;

Ai folosit serviciile Dr. Munceanu Mircea?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Medic de nota 11
De Aylin pe 16 Septembrie 2013

Este un doctor de milioane, chiar daca este ocupat reuseste sa isi faca timp pentru toata lumea, nu este sarac in explicatii. Eu una am ramas foarte impresionata de dansul.

Dr. Munceanu Mircea
De Bonnie pe 09 Septembrie 2011

Sunt foarte multumita de Dr.Muncean Mircea si de serviciile si personalul de la Clinica.Felicitari!
O proaspata mamica.

Dr. Munceanu Mircea
De Sanda pe 22 Iulie 2011

Este un medic foarte bun.

Dr. Munceanu Mirce
De Maria pe 28 Februarie 2011

Da,este "the best" aveti dreptate! acum si-a deschis oficial si clinica de nasteri, deci speram ca va fi mai usor sa nastem in conditii decente. Sa dea Dumnezeu sa ramana acelasi om minunat pe care il cunoastem si apreciem de multa vreme. Pentru cine nu stie, clinica dansului se afla pe strada Cardinal Iuliu Hossu 57.

Dr. Munceanu Mircea
De ARDELEAN ANAMARIA pe 29 Decembrie 2010

Multumita d-lui dr. Mircea Munceanu am reusit sa imi indeplinesc visul meu, adica am adus pe lume o fetita de vis pe care restul medicilor mi l-au spulberat. Mii de multumiri, sanatate si mult noroc.

Dr. Munceanu Mircea
De Maya pe 12 Decembrie 2010

Este pur si simplu the best!

Dr. Munceanu Mircea
De Crina pe 22 Noiembrie 2010

Imi puteti spune unde e cabinetul domnului doctor Munceanu?

Dr. Munceanu Mircea
De Bandici carmen pe 09 Iunie 2010

Buna, sunt Carmen si as vrea sa am un copil pentru ca am pierdut deja trei sarcini dintre care doua am nascut copii morti si nu stiu din ce cauza. Sincer nu mai stiu la ce ginecolog sa mai merg. Mi-am pierdut speranta in ei.

Dr. Munceanu Mircea
De Teo pe 31 Mai 2010

Dragi parinti, eu am incercat aproape un an sa aduc pe lume un copil, dar nu am reusit. Am devenit pacienta doctorului Muncean si in doua luni am ramas insarcinata. Serviciile oferite la clinica dansului sunt exceptionale! Il recomand la toata lumea.

Contact Dr. Munceanu Mircea

Adresa

Petofi Sandor, 23, Satu Mare, Satu Mare

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari