Dr. Mosteanu Maria
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Mosteanu Maria

Dr. Mosteanu Maria medic specialist obstetrica ginecologie.

Dr. Mosteanu Maria medic specialist obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Centrul medical Diagnosis

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.231.67.41 / 021.231.67.42 0742.062.834 / 0723.399.766

Ai folosit serviciile Dr. Mosteanu Maria?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr foarte bun
De Elena pe 15 August 2016

Am nascut cu doamna dr la PoLizu.Este un dr competent.Pe toata durata sarcinii, cat si in timpul nasterii a fost extrem de atenta. Recomand !

Nastere cu dr. Mosteanu
De Liliana pe 23 Februarie 2013

Imi puteti spune, va rog cum a fost la nastere cu doctorita Mosteanu? Va multumesc.

Dr. Mosteanu Maria - nastere
De Lorena pe 22 Iunie 2012

Spuneti-mi va rog cum a fost nasterea cu doamna doctor Mosteanu Maria? Ati nascut natural sau prin cezariana?

Sarcina
De Nicoleta pe 07 Iulie 2011

Sa imi dai si mie te rog un raspuns cum a fost la nastere cu Maria Mosteanu ca si eu urmez sa nasc cu ea. Te pup si sanatate multa tie si familiei tale.

Dr. Mosteanu Maria
De Gabriela pe 14 Aprilie 2011

Urmeaza sa nasc zilele acestea cu doctorita Mosteanu si as dori sa stiu mai multe despre dansa, cum se comporta la nastere si cat de atenta este cu pacienta.

Dr. Mosteanu Maria
De Dorin Mihaela pe 02 Octombrie 2010

E un doctor foarte bun, atent si competent! Ti-o recomand cu caldura!

Dr. Mosteanu Maria
De Dany pe 06 Septembrie 2010

Sunt viitoare mamica si la primele controale o am pe dr. Mosteanu Maria. Vroiam sa stiu daca a mai nascut cineva cu ea si cum a fost?

Contact Dr. Mosteanu Maria

Adresa

Calea Floreasca, 60, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.231.67.41 / 021.231.67.42 0742.062.834 / 0723.399.766
Site www.diagnosis.ro;
Email contact@diagnosis.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari