Dr. Moga Marius Alexandru
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Moga Marius Alexandru

Dr. Moga Marius Alexandru, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea.

Dr. Moga Marius Alexandru, medic primar obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie

pentru detalii si informatii puteti suna la nr de telefon 0268.477.722

Ai folosit serviciile Dr. Moga Marius Alexandru?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Moga Marius Alexandru
De Iulia pe 06 Octombrie 2013

Un om extraordinar, un foarte bun profesionist, un om si medic de 10+. Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate.

bun
De Tatiana pe 11 Aprilie 2012

Un medic foarte bun, dupa parerea mea. Profesionist si tot ce vrei. Sper sa continui cu dansul.

Dr. Moga Marius Alexandru
De Ssymona pe 13 Decembrie 2010

Si eu am avut o sarcina dificila si alta pierduta cu mult timp in urma, iar cu ajutorul dr. Moga caruia ii multumesc am adus pe lume un baietel super sanatos de 3300 Kg, viata mi-a a atarnat de un fir de ata si multumita dr. si echipei sale acum suntem bine si sanatosi si acum comtinuam tratamentele si investigatiile impreuna.

Dr. Moga Marius Alexandru
De Margarint Daniela-Mariana pe 11 Noiembrie 2010

Mai intai de toate este un om extraordinar si apoi un doctor excelent.
Ii multumesc din toata inima pentru ajutorul dat. Dupa o pirdere de sarcina la 5 luni nu am crezut ca voi mai pute avea copii. Cu multa incredere in experianta sa acum am o fetita de 9 ani perfect sanatoasa. Si acum ma tratez tot la dansu si sper sa o fac in continuare. Ii doresc multa sanatae si aveti incredere daca sunteti pe mainile acestui om de nota 10 .

Dr. Moga Marius Alexandru
De Roxana pe 26 Iunie 2010

Extraordinar ca medic, minunat dascal, un om de nota 10!

Contact Dr. Moga Marius Alexandru

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Telefon 0268.477.722
Site www.maternitatea.ro
Email contact@maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari