Dr. Mocanasu Constantin
4 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Mocanasu Constantin

Dr. Mocanasu Constantin, medic ginecolog, Maternitatea Cuza Voda Iasi.

Dr. Mocanasu Constantin, medic ginecolog, Maternitatea Cuza Voda Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Cuza Voda Iasi

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon 0232.213.000

Ai folosit serviciile Dr. Mocanasu Constantin?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Mocanasu Constantin
De Andreea neamt pe 09 Iunie 2011

Asteptam de la un medic din Iasi ceva mai mult profesionalism si speram sa mi se dea si explicatii, nu doar sa mi se comunice rezultatul investigatiei. Foarte laconic in raspunsurile la intrebarile mele. Asa ceva pot obtine de la oricare alt medic din Piatra Neamt.

Dr. Mocanasu Constantin
De Nu are importanta pe 17 Aprilie 2011

Daca asi fi moarta, cred ca domnul doctor ar reusi sa ma invie, e sigurul medic bun. Sa-i dea Dumnezeu sanatate.

Dr. Mocanasu Constantin
De DIANA-FALTICENI pe 03 Martie 2011

Intr-adevar este un medic foarte iute dar cu o experienta de neinlocuit. Ce sa mai vb ca este un medic foarte bun si nu pune el pret pt consultatie. Omul ii da cat are.

Dr. Mocanasu Constantin
De O femeie pe 25 Februarie 2011

Cere prea multi bani pentru orice interventie, consultatie. Si face totul in graba, cu graba de a lua bani. Poate din aceeasi graba i se intampla sa uite vreo penseta in burta femeii. Dupa aceea sa vezi ce manusi galante are pentru a discuta cu pacienta.

Contact Dr. Mocanasu Constantin

Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Telefon 0232.213.000
Site www.obstetrics.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari