Dr. Moarcas Ana Mirela
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Moarcas Ana Mirela

Dr. Moarcas Ana Mirela medic primar specialist obstetrica - ginecologie cu competenta in colposcopie.

Dr. Moarcas Ana Mirela medic primar specialist obstetrica - ginecologie cu competenta in colposcopie.

obstetrica - ginecologie

sectia clinica obstetrica - ginecologie II

Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.637.29.00 / 021.224.81.73 / 021.224.80.59

Ai folosit serviciile Dr. Moarcas Ana Mirela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr. Moarcas Ana Mirela
De Narin pe 15 Ianuarie 2014

Va rog din suflet. Am si eu nevoie de un nr. de tel al doamnei dr. Am incercat fel si fel de nr. pe care le-am gasit si niciunul nu e bun. Va rog din suflet sa ma ajutati.

Profesionalism
De Caloian florentina pe 02 Decembrie 2011

Si eu am nascut doi copii cu ea si sunt foarte multumita. Este o profesionista. O recomand cu toata increderea tuturor viitoarelor mamici.

Medic de incredere
De Ilie gabriela pe 24 Iulie 2011

Am nascut 2 copii cu doamna dr. si totul a fost in regula. Ii multumesc foarte mult pentru rabdarea acordata. Totodata este si un bun medic in diferite probleme obstetricale. O recomand cu caldura.

Contact Dr. Moarcas Ana Mirela

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 5

Telefon 021.637.29.00 / 021.224.81.73 / 021.224.80.59
Site www.suub.ro
Email secretariat@suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!