Dr. Mistoi Mihaela
1 opinie
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Mistoi Mihaela

Dr. Mistoi Mihaela medic primar obstetrica - ginecologie, Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator si Medicina Preventiva.

Dr. Mistoi Mihaela medic primar obstetrica - ginecologie, Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator si Medicina Preventiva.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical de Diagnostic, Tratament Ambulator si Medicina Preventiva

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0212.305.923 / 0212.305.924

Ai folosit serviciile Dr. Mistoi Mihaela?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Este o doctora super
De Maria pe 02 Mai 2012

Am fost la doamna doctor Mistoi prin recomandarea unei alte doctore foarte dragi mie. Inca de la inceput doamna doctor Mistoi m-a facut sa ma simt confortabil si foarte bine si confortabil. Mi-a prescris o reteta pentru problemele pe care le aveam in acel moment si mi-a explicat tratamentul, de asemenea mi-a raspuns la toate intrebarile pe care le aveam ceea ce m-a ajutat sa imi inteleg problema. Mergeti la aceasta doctora cu toata increderea.

Contact Dr. Mistoi Mihaela

Adresa

Washington , 8-10, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 0212.305.923 / 0212.305.924
Site www.cmdtamp.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari