Dr.  Mihalache Florina Maria
19 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Mihalache Florina Maria

Dr. Mihalache Florina Maria medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Mihalache Florina Maria medic specialist obstetrica - ginecologie.

colposcopie;
obstetrica - ginecologie;

Ambulatoriul de specialitate - C.F.R nr. 2

Spitalul Universitar Cfr Nr. 2

puteti suna la urmatorul numar de telefon pentru informatii: 021.316.25.31

Ai folosit serviciile Dr. Mihalache Florina Maria?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

La puscarie cu ea!
De Adriana pe 07 Decembrie 2017

Imi cer scuze cititoarelor pentru limbaj, dar nesimtita asta trebuie sa stea in inchisoare. Veti gasi pe google informatii, referitor la ce i-a facut Ameliei Antoniu in 2010 si apoi la ce a facut in 2016. Da bani grei procurorilor ca sa scape! Proasta asta mi-a zis in 2011, chipurile tinandu-se cu mana de cap, ca nu voi avea copii niciodata - am iesit din cabinet impleticindu-ma pana acasa. Intre timp m-am despartit de sot, dar sigur voi avea copilul meu, cu ajutorul minunii de dr Ion Ionut Adrian!

dezamagire totala!!!
De Daniela pe 24 Ianuarie 2017

Am fost si eu la aceasta doamna doctor in urma unei recomandari, pentru monitorizarea sarcinii. Consulta doua paciente in 5 min, nu ofera informatii, iar daca pui intrebari pare deranjata. Din punctul meu de vedere este un medic depasit de paciente, plictisita, dar in acelasi timp cu o placere intensa de a lua banii cat mai repede. Cat despre pretul analizelor, la ea la cabinet, sunt duble fata de preturile din oras, desi colaboreaza cu Medlife. Mult succes tuturor.

Medic si om de mare valoare
De Felicia pe 18 Septembrie 2016

Am fost operata de d-na doctor (histerectomie subtotala). Pot asigura pe oricine ca, daca ar fi sa dau timpul inapoi, tot pe dansa as alege-o. Am aprope 4 ani de la operatie si ma simt excelent, m-am recuperat total, nu am ramas cu sechele, cicatricea aproape nu se mai vede (ata de estetica a fost cusatura). Este un om si un medic de o calitate, cum putin intalnesti in Romania. Daca ar fi sa-i dau o nota de la 1 la 10, as iesi din notarea standard si i-as acorda 11 (fara nicio rezerva). Dumnezeu sa-i dea sanatate si bucurii de la cei dragi!

luminare
De Mariana pe 23 Decembrie 2014

Aș vrea să întreb pe cineva care a avut și alte probleme în afară de cele de maternitate, cum au fost rezolvate, mă refer la fibroame uterine care dau grave anemii și la histerectomii totale sau parțiale . Credeți că dna dr.Olteiu este indicată să poată evalua asemenea situații ? Pentru că eu, la cumpăna dintre ani, aș dori o luminare pentru a mă putea hotărî.

Foarte bun profesinoinst si om
De Simona pe 19 Aprilie 2013

Buna,

Eu am nascut cu Dna Dr. Mihalache 2 copii, in 2007 si in 2011, nota pe care i-o pot da este 10+++++.

Trebuie doar sa aveti incredere si daca aveti vreo nelamurire sa intrebati, altfel cel de langa tine nu va ghici ce te framanta pe tine.

Dumnezeu sa o binecuvanteze pe doamna Dr.

O zi frumoasa!

O doctorita painea lui Dumnezeu
De Mihaela Gutu pe 26 Octombrie 2012

Eu, dragele mele, am nascut 4 copii cu doamna doctor Mihalache Florina. 3 nasteri normale si cea de a patra prin cezariana. Cuvintele uneori nu sunt suficiente sa exprime ceea ce simti, dar doamna doctor mi-a salvat viata si mie si micutului meu Dimitrie (care are acum 2 ani si 2 luni) intru-cat cea de-a patra nastere a fost o cezariana de urgenta altfel putea muri copilul care a fost mare la nastere 3kg si 850 grame. Bunul Dumnezeu sa-i daruiasca sanatate, bucurii si pace in inima si in familie.

Tarife
De Dana1976 pe 27 Iunie 2012

Buna fetele, urmeaza sa nasc si eu cu ea prin septembrie, va rog ajutati-ma cu tarifele si alte recomandari. Va multumesc mult!

Dr. Mihalache Florina Maria
De Iulia pe 21 Iunie 2012

Buna! Eu am nascut cu dna Dr Florina Mihalache la sfarsitul anului 2011 si am numai cuvinte de lauda pentru dumneaei. A fost alaturi de mine cand am avut nevoie, mi-a raspuns la telefon intotdeauna si nu am avut o sarcina tocmai usoara asa ca am deranjat-o destul de des. Pot spune ca avem un bebelus frumos si sanatos datorita doamnei dr. Puteti sa ii acordati toata increderea. Nu va va dezamagi!

Doctor bun-Mihalache Florina
De Toma Elena Dorina pe 28 Februarie 2012

Este un medic de nota10

Doctor de exceptie
De MIKI pe 18 Februarie 2012

Am nascut doua fete cu ea si alte 6 prietene.

Contact Dr. Mihalache Florina Maria

Adresa

Bd. Marasti, 63, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.316.25.31
Site www.spitalulcliniccf2.ro
Email spcf@artelecom.net
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari