Dr. Mihailescu Cosmin Iuliu
5 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Mihailescu Cosmin Iuliu

Dr. Mihailescu Cosmin Iuliu medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta colposcopie, ecografie ginecologica, histeroscopie, laparoscopie, supra-specializare fertilizare in-vitro, medicina materno-fetala.

Dr. Mihailescu Cosmin Iuliu medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta colposcopie, ecografie ginecologica, histeroscopie, laparoscopie, supra-specializare fertilizare in-vitro, medicina materno-fetala.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Sanador

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9699

Ai folosit serviciile Dr. Mihailescu Cosmin Iuliu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr Mihailescu Cosmin
De Flori pe 16 Martie 2017

Numai lucruri bune despre dl dr. Am facut cele 3 morfologii la dansul la o clinica privata. A fost foarte atent, a analizat cu mare grija toate organele.

Dr. Mihailescu Cosmin Iuliu
De Gina pe 22 Septembrie 2010

Mie mi-a explicat pe intelesul meu problema de care sufeream si pentru mine acest lucru a contat enorm. Putini medici au rabdare sa-ti raspunda la toate intrebarile pe care le ai. Acest medic chiar m-a incurajat sa-i pun intrebari.

Dr. Mihailescu Cosmin Iuliu
De Claina pe 03 Iulie 2010

Cand aud numele acestui medic ma trec fiorii spaimei. De ce? Pentru ca imi doream si eu si sotul meu un copil de 2 ani si jumatate. In ianuarie 2009 am mers la Sanador la o ecografie in timpul careia am fost chestionata de acest "medic". Dupa aflarea vestii ca sunt pacienta dl. dr. Hamid a inceput ecografia si mi-a spus urmatoarele: chist ovarian care se resoarbe in urma unui tratament pe care urma sa mi-l prescrie dansul la o consultatie ulterioara daca vreau, polip pe uter care poate fi extirpat in urma unei interventii chirurgicale, cat mai repede posibil efectuata tot de el. Interesant, traumatizant pentru ca in urmatoarele cateva luni nu puteam ramane insarcinata. Si n-a fost asa, am mers la dl. dr.Hamid care mi-a spus sa astept pana la urmatoarea menstruatie, apoi vb. despre o operatie. Nu s-a mai ajuns aici caci acel polip care nu-mi dadea voie sa raman insarcinata era de fapt un bebelus care s-a nascut in luna octombrie - o fetita sanatoasa si frumoasa. Ce sa mai spun.

Dr. Mihailescu Cosmin Iuliu
De Ioana pe 24 Aprilie 2010

Un medic care mi-a inspirat incredere.

Dr. Mihailescu Cosmin Iuliu
De Luura pe 24 Aprilie 2010

Profesionist si dedicat meseriei.

Contact Dr. Mihailescu Cosmin Iuliu

Adresa

Bulevardul Decebal, 1, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.9699
Site www.sanador.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari