Dr. Mihaela Junghina Herescu
6 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Mihaela Junghina Herescu

Dr. Mihaela Junghina Herescu medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Mihaela Junghina Herescu medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul de obstetrica si ginecologie "Regina Maria"

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.304.04.04

Ai folosit serviciile Dr. Mihaela Junghina Herescu?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Super Doctor
De Tartău Andreea pe 08 August 2017

O Dna doctor cu n-am mai întâlnit, mă bucur că am dat de un așa om.

Dr Junghina
De Alina3 pe 31 Iulie 2017

Am ajuns la doamna doctor de 2 ori la interval de o saptamana datorita unor dureri pervine continue ce nu pareau sa ma lase. La prima consultatie mi-a inspirat incredere, s-a comportat foarte amabil si mi-a placut ca e pro tratamente naturiste. Mi-am spus ca de acum inainte o sa fie medicul meu. In decurs de o saptamana durerile s-au intensificat si desi dupa prima consultatie totul parea sa fie normal, eu fiind asigurata ca sunt perfect sanatoasa am revenit la control pentru ca simteam ca totusi ceva nu este in regula si cumva ma agatam de orice simptom in speranta ca problema mea va gasi rezolvare.
A doua consultatie nu a mai fost ca prima. Doamna Doctor s-a simtit ofensata, chiar usor iritata, ca ii pun la indoiala competentele desi nu asta era intentia mea, era dreptul meu sa ma asigur ca totul e bine si sa vin la control de care ori e nevoie atata timp cat serviciile erau platite. Pana la urma am fost consultata a doua oara, desi doamna doctor mi-a spus ca nu e cazul, si de data aceasta mi-a confirmat ca as avea o infectie minora, lucru neconfirmat la prima consultatie.
Am ales sa merg pe o a doua opinie si am avut norocul sa dau peste o doamna doctor care m-a ascultat si a avut incredere in mine, recomandandu-mi un set complet de analize, ca sa ne asiguram ca totul este in regula ca sa pot sta linistita. In urma analizelor s-a descoperit ca am Ureaplasma si am primit tratament cu antibiotic aproape 2 saptamani. Mie nu mi se pare ca Ureaplasma ar fi o infectie de neglijat in conditiile in care multe femei abia scapa de ea cu tratamente peste tratamente cu antibiotice, si in nici un caz nu se compara cu o infectie minora , cea confirmata de Dna Doctor Junghina in urma celei de a doua consultatii la interval de o saptamana.
Pentru simplul fapt ca nu a venit in intampinarea mea si m-a trimis acasa asigurandu-ma ca sunt bine, imi pune un semn de intrebare. Nu suntem cu totii perfecti si probabil am prinso intr-o perioada mai proasta, insa eu personal nu as mai putea avea incredere in doamna doctor in probleme mai serioase.

Medic uman
De Laura pe 05 Februarie 2014

Buna ziua. Eu am ajuns din intamplare la dna dr. Herescu (Junghina) si ma bucur enorm. Este un bun profesionist, cu toate ca este tanara, foarte blanda si rabdatoare, umana. Am nascut cu dansa primul copil si daca as mai face unul tot pe dansa as alege-o fara nicio ezitare.

Recomand fara nicio ezitare pe dna doctor Herescu/ Junghina
De Liliana Dan pe 10 Octombrie 2013

Ma bucur mult ca am cunoscut-o pe doamna doctor, care mi-a urmarit sarcina cu mult profesionalism, rabdare, atentie si de ce nu, blandete. Dna doctor este foarte implicata in relatia cu pacientele dansei si are o disponibilitate ce nu am mai intalnit pana acum. O recomand din toata inima si sunt sigura ca fiecare pacienta a dansei o face.

Recomand
De Marina pe 18 Februarie 2012

Este un specialist foarte bun, un doctor de incredere si un om minunat. Recomand cu incredere.

Dr. Mihaela Junghina Herescu
De Gabi t pe 06 Martie 2011

buna ziua, o recomand pe doamna doctor din toata inima! Am nascut cu dansa primul meu copil, si pt al doilea tot la dumneaei o sa apelez.

Contact Dr. Mihaela Junghina Herescu

Adresa

Brodina, 5, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.304.04.04
Site cmumaternitate.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari