Dr. Miculita Dimitrie
3 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Miculita Dimitrie

Dr. Miculita Dimitrie medic primar obstetrica ginecologie, Clinica President.

Dr. Miculita Dimitrie medic primar obstetrica ginecologie, Clinica President.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Clinica President

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0256.430.047 / 0734.557.755

Ai folosit serviciile Dr. Miculita Dimitrie?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

un doctor de nota 1000
De Gondec mirela pe 30 Iunie 2016

am nascut in 2013 cu dnul MICULITA DIMITRIE,un om si un doctor de nota 1000...sa i dea dzeu sanatate ptr tot ce a facut ptr mine!!!STIMA SI RESPECT ptr dnul doctor!!

De multumire
De Natasa pe 13 Ianuarie 2013

Am fost operata de doctorul Miculita si Crisan doi doctori de nota o mie. Datorita lor sunt in viata si le datorez viata mea. Nu am cuvinte de multumire si tuturor cadrelor medicale pe care le-am cunoscut in cele doua saptamani de spitalizare in policlinica Odobescu, sunt un personal de nota 100000000000. Nu am cuvinte de lauda, pentru ei sunt cei mai buni.

Un medic excelent
De YESILIRMAK MIRELA pe 25 Noiembrie 2011

Am nascut asistata de d-l doctor Miculita in octombrie 2010 si vreau sa spun ca este un medic excelent, am reusit sa trec peste acea frica cauzata de nastere tocmai datorita increderii pe care am avut-o in d-l doctor. Sarcina mi-a fost monitorizata tot de dumnealui. In cazul in care as mai aduce pe lume un copil as vrea sa ma asiste acelasi personal din maternitatea Odobescu in frunte cu d-l dr. Miculita Dimitrie.

Contact Dr. Miculita Dimitrie

Adresa

Franyo Zoltan, 6, Timis, Timisoara

Telefon 0256.430.047 / 0734.557.755
Site www.maternitate-privata.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari