Dr. Micu Romeo
7 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Micu Romeo

Dr. Micu Romeo, medic primar obstetrica-ginecologie, Cabinet de Obstetrica Ginecologie Dr. Micu Romeo.

Dr. Micu Romeo, medic primar obstetrica-ginecologie, Cabinet de Obstetrica Ginecologie Dr. Micu Romeo.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Cabinet de Obstetrica Ginecologie Dr. Micu Romeo

0264.430.990

Ai folosit serviciile Dr. Micu Romeo?
Spune-ne parerea ta!

Inregistreza-te pe Copilul.ro pentru a avea acces la toate serviciile noastre interactive.

creeaza cont nou

Opinii utilizatori

Dr Micu Romeo
De Simona pe 14 Februarie 2018

Dansul m-a monitorizat in ambele sarcini care le-am avut. La prima a fost ok, implicat, a venit si a asistat la nastere. La a doua sarcina nu s-a mai comportat la fel, a fost destul de rece, expeditiv si indiferent.Nu a mai asistat nici la nastere si nici nu a avut vreun interes fata de problemele care le-am avut nici pe perioada sarcinii si mai ales inainte de a naste cu o zi. Este un medic pe care nu il mai intereseaza soarta pacientului. Este un medic pe care nu l-as recomanda la nimeni dupa ultima experienta avuta cu dansul. Imi pare rau ca am mers tot la el sa ma monitorizeze pt a doua sarcina.

Dr. Romeo Micu
De Alexandra pe 15 Iulie 2015

Dr. Romeo Micu este medicul care m-a ajutat sa aduc pe lume pe cea de a doua fetita a mea. Este un medic foarte bun caracterizat mai ales prin profesionalism, seriozitate, blandete si foarte mult bun simt. Mi se pare un om extraordinar. Ii multumesc ca a fost alaturi de mine in ultima perioada a sarcinii si in timpul nasterii!

Dr Micu
De Elena pe 17 August 2013

Multumesc domnului doctor pentru ca a fost alaturi de mine pe perioada sarcinii si in timpul nasterii. Am o minune de fetita dupa cum el insusi s-a exprimat!

Dr. Micu Romeo
De Cristina pe 07 Martie 2012

Un foarte bun profesionist, cu mult bun simt, chiar il intereseaza sanatatea pacientelor. Si ca tarife e ok. Il recomand cu caldura.

Dr. Micu Romeo
De Maria pe 17 Septembrie 2011

Extrem de profesional si devotat meseriei sale, un om deosebit, as putea spune un medic de 5 stele din toate punctele de vedere. Il recomand cu caldura.

Dr.Romeo Micu
De Camelia pe 09 Septembrie 2011

Este un medic si un om extraordinar.Cred ca poate fi caracterizat in trei cuvinte: profesionalism, seriozitate si daruire.

Dr. Micu Romeo
De Ionela pe 13 Februarie 2011

Sunt foarte multumita de serviciile dansului. Este un medic foarte capabil, apropiat de pacienti si priceput in ceea ce face!

Contact Dr. Micu Romeo

Adresa

George Cosbuc, 8, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0264.430.990
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.

load
Sunt de acord

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politicii de Cookie | Setari